Első hivatalos Grid Girl hostessünk - Dabasi Anikó | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Grid Girl - Dabasi Anikó

Első hivatalos Grid Girl hostessünk – Dabasi Anikó

2011. április 8. péntek

Mi kell ahhoz, hogy Gridgirl lehessen valaki?
Természetesen a legfontosabb kitétel, hogy lány legyen az illető, és azon belül is csinos, kedves és mosolygós.
A motorok autók és a versenyek szeretete nem feltétel, de természetesen előnyt jelent!
Dabasi Anikónál a csinossággal, a mosolygással nincs probléma. Motorral érkezett az interjúra is, így azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a kétkerekűek is igazán közel állnak hozzá.
Kíváncsi férfiszemek kereszttüzében gurult be, majd szállt le a Honda Cbr 600-as motorjáról, amiről már régóta álmodozott, és egy éve van a tulajdonában.

Hivatalos Grid Girl hostess - Dabasi Anikó

Hivatalos Grid Girl hostess - Dabasi Anikó

Marcsi: Na de ne szaladjunk ennyire előre, és ne beszéljünk úgy a motorozásról, mintha egy tipikus női hobbi lenne. Mesélj egy kicsit a kezdetekről.
Anikó: A motorok iránti szenvedélyem legalább 10éve kezdődött, de mindig is vonzottak a kétkerekűek. Ahogy elértem abba a korba, hogy letehettem a kismotor jogosítványt már mentem is .
14 évesen azonnal speed motort akartam, de persze a szüleim hallani sem akartak róla, így első motorként kaptam  egy Yamaha Jog-ot, de továbbra is csak az járt a fejemben, hogy nekem gyorsasági motor kell! 2004 Augusztusában találtam egy nagyon szép kis Aprilia RS 50-t, és hosszas könyörgésemre szüleim is beleegyeztek, hogy megvegyük.
Bár nagyon féltettek, és féltenek a mai napig is, mivel ők is mindketten motoroznak belátták, hogy ez már több mint hobbi nálam, ez már szerelem!
Amikor kipróbáltam, annak ellenére, hogy életemben először ültem egyedül gyorsaságin érdekes módon mindent tudtam, hogy működik. Mintha már évek óta motoroztam volna váltós motoron. Innentől nem volt visszaút, a motorozás a lételememmé vált. Ezután a sorban jött egy  Aprilia RS-125-ös, majd 2008-ban elkezdtem az „A” jogsit, és ma már álmaim motorja van a tulajdonomban, egyelőre nem is tervezem lecserélni. Büszke vagyok, hogy a robogómon kívül, mindegyikre én gyűjtögettem össze a rávalót, zsebpénzekből, nyári munkákból! Talán ez is bizonyította a családomnak, hogy tényleg komolyan gondolom!  Egy ideje tagja vagyok egy csak lányokból álló motoros csoportnak is ( száguldóangyalok), akik már most nagyon a szívemhez nőttek.

Marcsi: A férfiak hogy viszonyulnak a motorozás iránti szenvedélyedhez?
Anikó: A pasik furcsálják,  mert nem mindennap találkoznak olyan lánnyal aki motorozik, de tetszik nekik. Persze engem nem az befolyásol, hogy a pasik mit gondolnak, mert csakis a magam öröme miatt csinálom!
Mikor ráülök a motorra nem érdekel semmi, a gondolataim csak arra irányulnak. A gondjaim elillannak, boldogság, és nyugodtság tölt el. Egyszerűen élvezem azt az érzést, amikor szabad lehetek, nekem ez az igazi kikapcsolódás!

Marcsi: Követed a motoros híreket/versenyeket is? Esetleg van kedvenced?
Anikó: Rendszeresen járok motoros találkozókra, ahol akár a gumiégetésben is részt veszek, de a motoros hírekben nem vagyok naprakész. Ha időm engedi a MotoGp-t megnézem, a kedvencem Valentino Rossi, és Kovács Niki is nagyon szimpatikus.

Marcsi: Te sosem gondoltál arra, hogy akár versenyzőként kipróbáld magad?
Anikó: Sajnos egyelőre nem engedhetem meg magamnak anyagilag, és lehet kicsit el is késtem ezzel, de régóta álmodozom arról, hogy egyszer motorversenyző legyek. Amit egyszer elhatározok azt előbb-utóbb valóra váltom, úgyhogy a jövőben még bármi lehet.

jéghercegnõ döntõ

jéghercegnõ döntõ

Marcsi: Ha már a versenyeknél tartunk. Ha nem is a motorsportban, de különböző szépségversenyeken sikerült szép eredményeket elérned.
Anikó: Nyitott vagyok új dolgokra, és szeretem kipróbálni magam, de ez mondhatni csak hobbi. Több kisebb versenyen indultam. A Miss Internet, Miss Balaton fővárosa, és a Jéghercegnő választáson döntőig jutottam,a Fonyód szépe választáson pedig 3. helyezést értem el!
Ekkor kezdtem a hoszteszkedést is, és nagyon büszke vagyok, hogy gridgirl lehetek, ebben a közegben igazán otthon érzem magam! Boldogsággal tölt el az érzés, hogy eddig maximum csak a lelátóról figyelhettem a versenyzőket, most pedig én állok mellettük a rajtrácsnál!

Marcsi: Mi is köszönjük, hogy vagy nekünk, és reméljük a jövőben a többi álmod is ilyen könnyen valóra válik majd!Mi szurkolunk neked!! 🙂

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626330186535″]

Címke: , ,

4 hozzászólás

  1. […] Fesztivál szépe választáson a gridgirls.hu büszkesége Anikó, és az ő motocsodája is megméretteti […]

  2. […] Dabasi Anikó is, akinek rajtunk kívül népes kis családja, is a helyszínen szorított! (http://www.gridgirls.hu/elso-hivatalos-grid-girl-hostessunk-dabasi-aniko/ ) A harmadik helyen a debreceni Varga Judit végzett, akinek fejét egy hete kötötték be, így […]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu