Grid Girls hostess - Borgula Szonja | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Grid Girls hostess - Borgula Szonja

Grid Girls hostess – Borgula Szonja

2011. május 18. szerda

2011. május 15.-e több szempontból is emlékezetes lesz Borgula Szonja számára.

A névnapját aznap tartó szőke szépség, másnak is örülhetett ezen a napon !

Ekkor tudta meg, hogy továbbra is boldogan számítanánk rá a Grid Girls csapatában, és felkértük, hogy ő legyen a második hivatalos modellünk. Boldogan igent mondott, úgyhogy most bemutatjuk egy picit az ünnepeltet, Őt magát!

Marcsi: Először is, Boldog névnapot kívánok! Utána néztem kicsit!

„A Szonja név, a görög Zsófia orosz változatának, német becézett formájából alakult ki, jelentése bölcsesség.”

Mivel a vezetékneved sem szokványos, felmerül a kérdés, van valami alapja a fent leírtaknak?

Szonja: Nincs semmilyen külföldi ág a családban, egyszerűen csak nagyon megtetszett a név hangzása anyának, mert ő választotta. Ritka név volt akkor, én voltam a harmadik akit erre a névre anyakönyveztek itthon!

Marcsi: Mesélj nekünk egy kicsit magadról!

Szonja: 21 éves vagyok, a Gazdasági főiskolára járok, ahol ha minden jól megy két év múlva végzek. Monoron lakom, és az iskola mellett fő állásban dolgozom pesten egy szépségszalonban.

Marcsi: A gazdasági főiskola, és a szépségszalon között azért van némi távolság! Hogy kötöttél ki mégis ott?

Szonja: Szerettem volna, ha van állandó keresetem, és nem a szüleimet kell nyúznom ha valamire szükségem van. Egy ismerősünk szalonjában beugróként kezdtem, majd 3 hónap után előléptettek szalonvezetővé.

Marcsi: Akkor vígasztalj meg, hogy a smink nélkül is feltűnő természetes szépséged ennek az állásnak is köszönheted!

Szonja: Ah, köszönöm, aranyos vagy! Annyira nincs lehetőségünk kihasználni, és főleg fogyasztógépeink vannak. Talán a szolárium az amit néha igénybe szoktam venni!

Egyébként a jövőmet nem itt képzelem el, és ha a főiskolát befejezem valószínű újra továbbtanulok!

A HR az ami jelenleg legjobban érdekel, de még nem vagyok teljesen biztos mit szeretnék. Két év alatt még sokminden változhat, remélem addig körvonalazódik!

Marcsi: Ismerős nekem ez a dolgokhoz való hozzáállás! Megkérdezhetem mi a horoszkópod?

Szonja: Május 31.-én születtem, Ikrek vagyok!

Marcsi: „Ez a legkíváncsibb, jegy az összes közül. Előfordulhat, hogy túl sok minden érdekli, de kissé felületes, semmiben nem merül el igazán” Ilyen ötösöm legyen a lottón. Éreztem, hogy Ikrek vagy, mint Én is, de az, hogy ugyanazon a napon is születtünk ez vicces! Te hiszel a horoszkópokban?

Szonja: Na ne!Ez tényleg hihetetlen! A részletes elemzésekben olyannyira hiszek, hogy ha olvasok egy Ikrek leírást mintha rólam írták volna!

Marcsi: Mielőtt az összes férfiolvasónkat elveszítjük, beszéljünk egy kicsit a motorozásról! JVan bármiféle kapcsolatod a kétkerekűekkel?

Szonja: Mondhatom, hogy beleszülettem. Apa régebben nagy fan volt, és bár egy ideje szünetelt ez a hobbija, most újra motor vársárláson töri a fejét. Ő nagyon őrülten vezet, mellé még autóban sem ülök szívesen. Velem kapcsolatosan a „benzintyúk” jelző is megállná a helyét, kiskoromban ha nem bírtak velem az autóban altattak, ott mindig megnyugodtam!

Marcsi: Tudom, nagyon fiatal vagy még, de Te magad gondoltál a motorozásra?

Szonja: Gondoltam rá, sőt nagyon szerettem volna, de az ismerősi körben történt egy- két súlyosabb baleset, és sajnos haláleset is, amik miatt elrettentem egy időre. Barátom is nagy motor őrült, közel egy éve vagyunk együtt, és sokszor utazom mögötte. Baráti társasággal járunk motorral kirándulni, összekötve egy jó kis hekkel, vagy palacsintával! Ez persze nem ugyanaz mintha én vezetnék, de mivel szerinte a saját lábaimban is képes vagyok elesni, jobban járnék ha maradnék csak az ülésen mögötte!

Anyukámat a szívbaj kerülgetné, ha én is vezetnék, de szerencsére a páromban megbíznak. Joggal, mert Ő is szereti a száguldást, de nagyon meggondoltan vezet, főleg ha én is vele vagyok!

Marcsi: Hogy érezted magad Grid Girl-ként?

Szonja: Eddig egyszer volt élményem hoszteszmunkában, egy nagyobb áruházlánc promóciójában vettem részt. Akkor annyira rossz élményekkel távoztam, hogy azt mondtam SOHA többet! Az élmény leülepedett, ráadásul kedves ismerősök is kerestek meg ezzel a dologgal! Maga az ötlet is felcsigázta a kíváncsiságomat, érdekes ez az egész miliő, ez a színes világ!

Minden verseny-kiállítás más-más meglepetéseket tartogat, rengeteg érdekes embert ismerhetek meg! Minden alkalommal tényleg szuper jól éreztem magam!

Szerencsére Anikóval (http://www.gridgirls.hu/elso-hivatalos-grid-girl-hostessunk-dabasi-aniko/ ) nagyon jól kijövünk, és mondhatom, hogy barátnőt találtam benne! Megtiszteltetés, hogy a gridgirl-ek csapatába tartozhatom, és még egyszer köszönöm nektek!

Marcsi: Mi köszönjük, és reméljük, hogy rengeteg színes élménnyel gazdagodsz majd általunk, a jövőben is!

http://www.flickr.com/photos/gridgirlshungary/sets/72157626369212670/

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626625384883″]

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu