Debreceni motoros találkozó / Fesztivál szépe választás (képes/videós beszámoló) | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Debreceni motoros találkozó / Fesztivál szépe választás (képes/videós beszámoló)

Debreceni motoros találkozó / Fesztivál szépe választás (képes/videós beszámoló)

2011. május 19. csütörtök

2011. május13-15 került megrendezésre a Debreceni motoros fesztivál a Hajdú Bihari Motorosok Egyesülete támogatásával, és aktív részvételével. (http://www.gridgirls.hu/debreceni-motoros-fesztival/ )
I nagyszabású találkozó helyszínéül, a Debrecentől 5 km-re található Víg-Kend Major szolgált.
Már maga a helyszínválasztás, a környezet is gyönyörű volt, és a programok, a fellépők is igen sokrétűek és csalogatónak bizonyultak!
A találkozó egyik megálmodója Anu, annak ellenére, hogy az első fesztivál aminek szervezésében részt vett igazán dicséretet érdemel!
Marcsi: Hogy érzed? Elégedettek vagytok a találkozó sikerével?
Anu: Az időjárás a bolondját járatta velünk ezen a hétvégén! Hol hét ágra sütött a nap, hol pedig beborult, és esett. Ez talán elriaszthatta kicsit az első napon érkezőket, de például szombaton a várakozásnál is többen érkeztek!
Az ember a hibáiból tanul, volt pár dolog amit legközelebb majd másképp csinálunk, de ezek csak apróságok. Mondhatom azt, hogy összességében a visszajelzések pozitívak, tehát elégedettek vagyunk.

A találkozó utolsó napján került megrendezésre a Fesztivál szépe választás, és a találkozó legszebb járgányait is aznap díjazták!
A verseny érdekessége, hogy a színpadon felvonuló 12 lány, egy közel fél éves internetes szavazás lezárása után kerülhetett a verseny döntőjébe!
A legtöbb szavazatot begyűjtött 12 szerencsés mérethette meg magát a helyszínen, és nyereményükként automatikusan bekerülnek a HBMI  jövő évi naptárjába, ahol a szépségek a Fesztivál hivatalosan is kikiáltott legszebb motorjaival pózolnak majd!
A versenyen induló lányok nagy részétől szintén nem áll távol a motorozás! Legtöbbjük a megmérettetés miatt, kíváncsiságból, vagy önbizalom növelés céljából jött, de olyan is akadt, aki baráti társasága unszolására jelentkezett!
A zsűriben én is részt vettem. Nem áll messze tőlem a szépségversenyek világa, jómagam is szerepeltem már hasonló megmérettetésen, de most először bújtam a cenzúra szerepbe. Bevallom sokkal kényelmesebb ebből a székből nézni a lányokat, és mivel sokan nagyon izgultak,maximálisan átérezve a helyzetüket igyekeztem mindenkit

Dabasi Anikó

Dabasi Anikó

felfelé pontozni.
A versenyen indult, és bejutott a mi kis büszkeségünk Dabasi Anikó is, akinek rajtunk kívül népes kis családja, is a helyszínen szorított! (http://www.gridgirls.hu/elso-hivatalos-grid-girl-hostessunk-dabasi-aniko/ )
A harmadik helyen a debreceni Varga Judit végzett, akinek fejét egy hete kötötték be, így nemcsak a helyezését, de friss házasságát is ünnepelhette!
A gridgirls.hu felajánlását a 2. helyezett sudár, szintén debreceni Tréki Dóra zsebelte be, aki jelenleg főiskolára jár, és ez volt az első szépségversenye. Ő egy Kovács Niki által publikált és aláírt könyvvel,és egy sexy gridgirls fürdőruhával lett gazdagabb, illetve egy felajánlással aminek köszönhetően ha minden jól megy hamarosan őt is  láthatjátok a csapatunkban gridgirl-ként!

Szerencsére nem mi vagyunk elfogultak Anikó szépségét illetően, mert a zsűri szavazatai alapján is toronymagasan nyert, sőt a nézők szavazatait is legnagyobb számban  Ő söpörte be, megnyerve ezzel a jövő évi fesztivál arca címet, és egy Debreceni modelliskola 100 ezer forint értékű portfólió fotózási lehetőséget!
Ancsi a tőle megszokott szerénységgel, és boldog mosollyal fogadta a gratulációkat, és rajtunk keresztül is köszöni a család-barátok támogatását, és mindenkinek aki rá szavazott!

A szervezőknek, és a versenyzőknek is további sok sikert kívánunk, Ancsinak pedig szívből gratulálunk!

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626758212158″]

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.124462967633806.30770.100002103111257

Fotó: Kocsis Péter
Photo & Cinematographer

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu