WTCC a Hungaroringen | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
WTCC a Hungaroringen

WTCC a Hungaroringen

2011. április 13. szerda

Hivatalos bejelentés után most már biztos, hogy a Túrakocsi Világbajnokság június 5-én Magyarországon a Hungaroringen rendezi a szezon 7. és 8. futamát!

A magyar verseny Marokkót váltja a naptárban, mivel az észak-afrikai országban a promóter nem tudta biztosítani a szükséges pénzügyi hátteret a futam megrendezéséhez.

Idén első alkalommal látogat a WTCC a Hugnaroringre, amivel kapcsolatban a széria igazgatója Marcello Lotti így nyilatkozott: „Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy a kieső marokkói versenyt pótolni tudjuk Magyarországon. Budapest tökéletes választás. A Hungaroring modern és igényes pálya, lenyűgöző létesítményekkel. Ráadásul Michelisz Norbertnek köszönhetően sok kilátogató szurkolóra számítunk. Hatalmas megtakarítást is jelent logisztikai téren, hogy az utána következő futam helyszíne Brno csupán 350 km-re van Budapesttől.”

Gyulay Zsolt a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója is örvendetesnek nevezte a WTCC érkezését: “Örvendetes, hogy Magyarország kapta a lehetőséget a WTCC megrendezésére, ami az F1 után az FIA második legnépszerűbb sorozata. A Hungaroring tehát ismét egy rangos versenysorozatnak ad otthont, ami az országunk turizmusának is felbecsülhetetlen értékű. Továbbá rendkívül fontos számunkra, hogy Michelisz Norbert személyében egy magyar versenyző is indul majd magyar pályán a magyar szurkolók előtt. A széria történetében először fordul elő ilyesmi. Őszintén reméljük, hogy izgalmas és érdekes versenyeket láthatnak majd a magyar és külföldi rajongók egyaránt.”

Michelisz Norbi is megszólalt az ügyben: „Nagyon boldog vagyok, hiszen ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk mennyire versenyképesek vagyunk. A pályafutásom kezdetétől fogva sokat versenyeztem a Hungaroringen, szóval nagyon jól ismerem a pályát. Büszkeséggel tölt el, hogy hazai közönség előtt indulhatok, és egy jó eredménnyel szeretném megörvendeztetni a rajongóimat.”

Forrás: iRace.hu
Fotó: www.fiawtcc.com

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu