Grid Girls Hungary @ Millennium Wellness együttműködés | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Grid Girls Hungary @ Millennium Wellness együttműködés

2012. augusztus 1. szerda

Mi az, ami a Gridgirl-ökről első körben az embereknek eszébe juthat? A szebbnél szebb autó és motorcsodák mellett, pásztázó férfiszemek kereszttüzében feltűnő szebbnél szebb nők, szikrázó mosolyok, az ernyőt tartó kecses kezek, hosszú combok, formás popsik!

A napokban olvastam az interneten egy találó mondást: „A férfiak a formás idomokat szeretik, a kutyák játszanak a csontokkal! „

Márpedig a motorsportok legnagyobb rajongói a férfiak, így a Gridgirl-ök többnyire nem is a csont sovány modellek közül kerülnek ki! Bár a karcsúság fontos szempont, de esetükben a nőies idomok sokkal inkább kell, hogy domináljanak.

A tökéletes alak viszont keveseknek adatik meg, sokunknak bizony nap, mint nap meg kell küzdeni a finom ételekkel érkező csábításoknak, hogy tarthassuk a formát. Szerintem, mint mindenhol, az étkezésben is meg kell találni az egyensúlyt. Nem kell a kulináris élvezetekről lemondani, de az étkezésre való odafigyelés,- természetesen a normális kereteken belül- mindenképpen fontos, ha egészségesek szeretnénk maradni, márpedig a jó közérzethez ez is hozzátartozik. És ha a közérzetünk jó, és jól érezzük magunkat a bőrünkben? Az kisugárzik, és ez az, ami igazán fontos!

A mozgás szintén endorfint termel, tehát javítja a hangulatunkat, és nem utolsó sorban az alakunkra is jótékony hatással van!

Napjainkban, rengeteg sportolási lehetőség, és a különböző műfaj van, amiben az ember kipróbálhatja vagy akár megmérettetheti magáta, és aki tényleg kitartó, és valóban szeretné, biztos megtalálja az életének, adott céljainak, vagy a habitusának megfelelő mozgásformát!

A Gridgirls.hu lányainak alakjuk tökéletesítése miatt már nem kell, hogy fájjon a fejük, ugyanis a Gridgirls Hungary és a Millennium Wellness együttműködési megállapodást kötött!

Ennek eredményként a lányok szépséges külsejük megtartását a Millennium Wellness támogatja, ahol rengeteg lehetőség áll rendelkezésükre.

Kardio és erősítőpark mintegy 420 m2-en, közel 90 Life Fitnesz géppel, ahol minden segítséget megkapnak az érdeklődők, mint például pulzusmérő övet,akár testsúly-, vérnyomás-, testzsír-százalékmérést, vagy a különleges Life Guide állapotfelmérést, de akár saját személyi edzőt is!

Aki esetleg megunná – az egyébként fantasztikus- dunai panorámát, gépekbe beépített Tv, érintőképernyős monitor, illetve a hozzá csatlakoztatható zenei és video iPod® használata biztos segít megtörni a „monotonitást”.

Fő a változatosság, ezért az aerobick legkülönbözőbb műfajain kívül, body art, jóga, zumba, pilates, gerinctorna, vagy spinning is van a palettán, de vállalkozó kedvűek még önvédelmi órán is részt vehetnek! Lazításnak pedig ott a szauna/infraszauna, a gőzkabin és a jacuzzi, ami egy fárasztó edzés koronája lehet.
Továbbá a szolgáltatások körét a masszázs, szolárium, illetve a fodrászat egészíti ki!

 

A megbeszélés után, én azon melegében kipróbáltam egy spinninget, ami egyébként a nagy szerelmem, és büszke is vagyok magamra, mert szuperül teljesítettem! Távozáskor az arcomra kiült óriásmosolyt, még a szakadó eső sem tudta lemosni!

Érdemes lesz figyelni az oldalunkat, ugyanis gondolunk a gridgirls.hu rajongóira is, ezért folyamatos közös akcióinkon, és játékainkon különféle nyereményeket/bérleteket sorsolunk ki a Millennium Wellness-be!

A helyszínről hamarosan exkluzív galériánkban találhattok képeket Gridgirl-ökkel!

Addig is Like-oljátok a Facebook oldalukat!

www.millenniumwellness.hu

http://www.facebook.com/millenniumwellness

 

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Marcsi a Millennium Wellnessben

Címke: , ,

Sidebar

Shopmanager.hu