Grid Girls Hostess - Nagy Katalin | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

Grid Girls Hostess – Nagy Katalin

2011. augusztus 9. kedd

 

Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

Sorban a negyedik hivatalos gridgirl-ünk Nagy Kata, aki az első élő példája annak, hogy „ismeretlenül” is be lehet kerülni a csapatunkba.

Egy internetes portálon keresett meg azzal, hogy szeretné gridgirl-ként kipróbálni magát, ami önmagában persze nem lett volna elég, de a kisasszony azon kívül, hogy gyönyörű mosollyal rendelkezik, a természet is igen bőkezűen bánt vele. Sudár alakjával, hosszú szőke hajzuhatagával, rikító kék szemével, még női szemmel nézve is figyelemre méltó látvány!

A szőke nőkről felállított negatív sztereotípiákat is megdönti, ugyanis 24 évesen már franciából felsőfokú nyelvvizsgája van, most tette le sikeresen az ELTE Vegyész szakon az államvizsgát, és szeptembertől belekezd egy másfél éves képzésbe gyógyszerész asszisztens szakon.

Marcsi: Én sosem szerettem a kémiát, de erősíts meg, attól, hogy valakit érdekel ez a tantárgy, még sokat is kell tanulni mellette. Nekem nem olyannak tűnik, ahol „alibizve” át lehet kecmeregni, mint néhány főiskolán.

Kata: A nővérem is gyógyszerész, és engem mindig is a reál tantárgyak vonzottak. Vizsgaidőszakban szinte egész napokat a könyvtárban töltöttem, nagyon nagy kitartás, és rengeteg tanulás kellett hozzá.

Marcsi:Most hogy fellélegezhetsz egy picit a tanulással, és itt a nyár mivel töltöd a szabadidődet?

Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

 

Kata: Nem sok szabadidőm van, mert a hoszteszmunkák mellé egy étteremben is dolgozom Hosztesz/recepciós munkakörben.

Marcsi: Szóval sokat dolgozol. Buli, kikapcsolódás azért csak van?

Kata: Nem nagyon járok bulizni, a különböző munkák során járok eleget éjszakai szórakozóhelyekre. Nem is iszom, és más káros szenvedéllyel sem élek. Ha választani kell egy romantikus film, és egy jó focimeccs mellett, az utóbbi mellett teszem le a voksom. Valamint ha nem dolgozom és jó az idő, akkor víz közelben tuti megtaláltok

Marcsi: És mi a helyzet a pasikkal?

Kata: Az a tapasztalatom, hogy a pasik sokszor félreértik a kedvességet, a közvetlenséget! Annak ellenére, hogy ez nekem alapból jön, a hoszteszmunkák egyik alapfeltétele!

Igaz, a mai lányoknak is köze van a pasik hozzáállásához. Sajnos sokan az anyagi oldalról próbálnának megközelíteni, de nálam nem „alapkövetelmény” mondjuk a méregdrága autó, emiatt sokszor hallom is azt a mondatot, hogy : „kellemesen csalódtam benned!”

Többnyire az olaszos pasikra bukom, volt két olasz barátom is, ehhez képest a mostani udvarlóm szőke és kék szemű. Nem régóta ismerem, bízom benne nem okoz majd csalódást a szőke herceg…

Marcsi: Kinézetednek köszönhetően azért gondolom nem csak a negatív sztereotípiák, de a jó dolgok is megtalálnak. Biztos a legszebb párizsit kapod a közértben?!:)

 

Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

Grid Girls Hostess - Nagy Katalin

Kata: Persze, nem panaszkodom!:) Viszont lisztérzékeny vagyok, ennek megfelelően diétát kell tartanom. Nem könnyű, de meg lehet szokni és valószínű ennek is köszönhetem az alakomat!

Marcsi: Azt ne mond, hogy sportolni nem is sportolsz?

Kata: Intenzíven nem sportolok, de a labdajátékokat, és az aerobickot például szeretem.

Marcsi: És ha már a sportnál tartunk, zárásként pár szót a motorozásról?

Kata: Sajnos egy nem túl kellemes élményem kötődik hozzá. Egy volt barátom egyszer vitt a motorján, amivel nekiállt egykerekezni, úgy hogy nem is szólt előre, és ráadásul mindenféle védőruha nélkül ültem mögötte! Nem szívesen gondolok vissza rá!

Marcsi: Köszönjük az interjút, üdvözlünk a csapatban és reméljük a versenyek hangulata majd feledtetni ezt a rossz emléket!

Címke: , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu