EMAT 2011 - Épített Motorok, és autók találkozója | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
EMAT 2011 - Épített Motorok, és autók találkozója

EMAT 2011 – Épített Motorok, és Autók Találkozója

2011. március 28. hétfő

Április 2-3.-án a Millenáris park ad otthont az Épített Motorok és Autók Találkozójának.
Az 1997-ben került először megrendezésre az első motorépítő bajnokság, Devils Motor Show néven. Azóta évről évre nagyobb helyszínen, egyre több külföldi résztvevővel, bővülő szakmai kínálattal várja az érdeklődőket az időközben EMAT ( Épített Motorok, és Autók Találkozója )-ra keresztelt verseny.

EMAT

EMAT

A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén először 2 naposra tervezett kiállítással egybekötött verseny, ahol a látogatók testközelből ismerkedhetnek meg azokkal a technikai csodákkal, amelyek minden fantáziát felülmúlnak. A helyszínen, munka közben tekinthetik meg a motorépítés számos csínját-bínját. Tehát nemcsak az extrém motorok és autók kivételes rajongóinak nyújt élményt ez a találkozó, szórakoztató családi program lehet bárki számára.

Közép-Európa legszínvonalasabb épített járműves találkozóján Idén 40 épített hot rod, és 60 egyedi munkával készült még soha nem látott motor versenyez a 22 díjért.
A járműveket nemzetkőzi szakértő zsűri bírálja el, a találkozó és egyben a verseny műsorvezetője, a Jóban-rosszban sorozat népszerű színésze Tóth Roland lesz.

A színes programok, koncertek, és a gyönyörű járművek versenye mellett, a rendezők egy színvonalas szépségversennyel is kedveskednek a kilátogató férfiközönségnek, így a szépséges motorok mellett szépséges hölgyek is összemérik „erejüket”!
Tavaly került először megrendezésre a Wild magazin címlaplány verseny, ahol a résztvevők mind a Wild motoros magazin címlaplányai közül kerülnek ki.
A tavalyi győztes Tánczos Zsuzsa lett, aki bár modellként dolgozik, ez volt első szépségversenye. A nyereményként kapott wellnes hétvége, és a szépségutalvány mellett a Wild újabb címlapfotózásának örült a legjobban, mivel imádja a motorokat!

EMAT - Épített Motorok, és autók találkozója

EMAT - Épített Motorok, és autók találkozója

A háziasszonyi szerepet, és a verseny megszervezését idén is Kis Hegedűs Réka (khreka.hu ) modell vállalta, aki szintén szerepelt már a magazin címlapján.
„E feltűnést keltő technikai csodák, nem csak a férfiak szívét dobogtatják meg. Mi nők is szívesen leszünk utasai ezeknek a remek járműveknek, persze egy erőskezű férfi biztos kormányzása mellett. Örömmel vállaltam, hogy ismét háziasszonya leszek a rendezvénynek, és válogatott modellekkel, címlaplányokkal szépségversenyt szerveztem. A verseny résztvevői bizonyára éppen úgy elvarázsolják majd a látogatókat, akárcsak a technikai ritkaságok” – nyilatkozta Réka
Természetesen mi is kilátogatunk a kiállításra, ahonnan terveink szerint a motorokról, és a lányokról is rengeteg fotóval, sőt videóanyaggal is kedveskedünk majd az olvasóinknak.
Azoknak, akik nem jutnak el a rendezvényre feltétlenül érdemes lesz visszalátogatni hozzánk, és megtekinteni a rendezvényről készült galériát, de lehet azoknak is tudunk majd újat mutatni akik kilátogatnak a helyszínre! Réka nagyon jó barátnőm, és én is szerepeltem már Wild címlapon, így azt hiszem galériánk exclusive képeket is tartalmaz majd,akár a kulisszák mögül is.

Idén a gridgirls.hu egy különdíjat is felajánl az általunk legcsinosabbnak talált lánynak, akit későbbiek folyamán akár Grid Girl-ként is láthattok majd csapatunkban.

Az EMAT nyitvatartása szombaton 13-20 óráig, vasárnap 10-20 óráig!
A szépségverseny vasárnap kora délután 16.00 kerül megrendezésre!
Infó: http://www.emat.hu

http://www.youtube.com/watch?v=PB3HpfLVOFc&feature=player_embedded

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

EMAT

Címke: , , , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu