Budapest Tuning Show 2011 - képes beszámoló | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Budapest Tuning Show 2011 - képes beszámoló

Budapest Tuning Show 2011 – képes beszámoló

2011. március 28. hétfő

Az idén hatodik alkalommal megrendezett Tuning show 3 napban várta a Hungexpo területén az autócsodák szerelmeseit! Több mint 20 ezer négyzetméteren , közel 500 járgányt lehetett megcsodálni, amit folyamatos programokkal, látványos versenyekkel tűzdeltek meg a szervezők!

Kint igazi tavaszias időt élvezhettünk, így bent kevésbé érhette a férfiakat meglepetés, a meglehetősen lengén öltözött lányok látványától.

Szombaton mi is kilátogattunk, hogy készítsünk egy kis anyagot, és a szerencsésebbek ismét találkozhattak 2 gyönyörű hosztesz lányunkkal is.

Látványban nem volt hiány: a szexy autómosó csajoktól, a test festett lányoktól, a modell és szépség-királynőkig  rengeteg kategóriában vonult fel a szebbik nem a standokon. Hozzáteszem én évek óta dolgozom a kiállításokon,  de ennyire kevés hoszteszlányt még nem láttam, sok standon egyáltalán nem volt, ami szerintem nagy hiba!

Ha csak a tv reklámokból indulunk is ki, tudhatjuk azt a már rég megállapított, és be is vált aprócska tényt  nőkkel mindent „el lehet adni”, a legutolsó túró ruditól, a hólapátig.

Örömmel láttam, hogy egyre több a hölgylátogató, de azért valljuk be, egy ilyen rendezvény jobbára a férfiközönségre épül! És hát ugye mit szeretnek a férfiak, a sörön kívül? Bizony, az autókat és a nőket! Ennél jobban már csak a még több sört, a még jobb autókat, és a még jobb nőket! 🙂

Egy ilyen eseményen különösen fontos a csinos lányok jelenléte, sokat emelhet az autók szépségén egy szép mosoly. Mindig azok a standok körül van a legnagyobb tolongás, függetlenül attól, hogy egy  feltuningolt Trabant, avagy egy full-extrás Ferrari a látnivaló, ahol az autók mellett lányok is pózolnak! Nos jó autókból tényleg nem volt hiány, de igazán jó nőt ( tisztelet a kivételeknek) nem sokat láttam!!

Bár a nagy tömeg miatt nem volt könnyű dolgunk, de azért igyekeztük megörökíteni a látnivalókat.

Akik esetleg lemaradtak volna, fotósunk (Kocsis Péter) jóvoltából megtekinthetik majd a képeket a csatolt galériánkban!

Bánovics Marcsi

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626369212670″]

Fotó: Kocsis Péter

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu