GridGirls.hu képai a Budapest Motor Fesztiválról | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Budapest Motor Fesztivál 2011 képes beszámoló

Budapest Motor Fesztivál 2011 képes beszámoló

2011. március 23. szerda

A 2011-es Budapest Motor Fesztiválon a GridGirls.hu is kint járt két csinos lánnyal, akikről sok képet találtok a galériában. Egyúttal köszönjük a lehetőséget és az együttműködést a http://www.powerbike.hu/ -nak, hogy a kiállításon meg tudjunk jelenni!

Az idei Motor Fesztivál nagyon megosztotta a motoros közönséget, mivel a korábbi évekhez képest kisebb területen, más témákban kiállítók társaságában osztozott az A pavilonon.
Tulajdonképpen ez nem meglepő, ha végig gondoljuk, milyen gazdasági visszaesés tapasztalható a gazdaság minden területén egyértelműen következik, hogy a motor gyártók képviselői is hatványozottan elszenvedik mindezt. Ezek ellenére a kiállítás sokszínű volt és szinte minden gyártót és márkát meg lehetett találni a lehetőségeikhez mérten.
Találkozhattunk a 2011-es év  legújabb modelljeivel, melyeket a két Grid Girl társaságában mi is igyekeztünk megnézni és megörökíteni 😉

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626274065748″]

Címke: ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu