Harmadik hivatalos Grid Girls Hostess - Varga Viktória | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Harmadik hivatalos Grid Girls Hostess - Varga Viktória

Harmadik hivatalos Grid Girls Hostess – Varga Viktória

2011. június 24. péntek

A sorban a harmadik hivatalos Gridgirl-ünk Varga Viktória lett, aki természetes szépségével, mosolygósságával,  és melegséget sugárzó barna szemeivel pillanatok alatt levette a lábáról a ring körüli férfi közönséget, és ami nagyon fontos rugalmas vidám természetével, kedvességével  és humorával a  lányokkal is azonnal könnyen megértette magát!
Viktória erényei persze itt nem érnek véget!
Ő azon lányok kategóriájába tartozik, akik szépsége mögött igazi tartalom is van, nem csak szép, de okos is.   A Szegedi Tudomány Egyetemen magyar szakot végzett , jelenleg egy energetikai cégnél irodavezetőként dolgozik.
Marcsi: Nem szeretem a sztereotípiákat, de ezt szóvá kel tegyem! Valahogy nem tudlak elképzelni kis kosztümben egy irodában!
Viktória: Pedig ez már a második irodavezető állásom, egy modell-hosztesz ügynökségnél próbáltam ki magam ezen a területen először, ahol egyébként hoszteszként kezdtem.
Szeretem ezt csinálni, de azt vallom, a társaság mérvadó lehet. Sok nő együtt sohasem jó, de itt szeretek lenni, nagyon jól érzem magam, és nekem ez nagyon fontos!

Marcsi: igen, ezt megértem, sőt egyet is értek. Hagyjuk a munkát! Beszéljünk egy picit a hobbikról.
Mivel töltöd a szabadidődet?
Viktória: Egy ideje elköltöztem anyukámtól, és bár egyedül lakom többnyire nálam van a központ, sosem unatkozom!
Nagyon szeretek olvasni, ezért választottam a médiaszakot! Szeretem az oknyomozó írásokat, érdekelnek a spirituális dolgok is. A nagy érdeklődést kapott könyveket, például Coelho könyveit is elolvastam, bár nem mindegyik nyerte el a tetszésemet! Mielőtt azt hinnék, egy könyvmoly vagyok, meg is cáfolom gyorsan. Tény, néha megtalálható vagyok a könyvtárban, de a fitness teremben, bulikban, és  görkorival a lábamon  is lehet velem találkozni.
Idén próbáltam ki a wakeboardot is először, ahova a napsütés és a társaság miatt mentem, majd első alkalommal szerelembe is estem ebbe a sportba.
Huszonhét évesen, egy éve egyedülállóként most azt a szakaszát élem az életemnek, amikor minden érdekel, és minél több dolgot meg szeretnék élni, és ki akarok próbálni.

Marcsi: Egyedülálló? Ki az a szerencsés, akinek esélye lehet nálad, hogy megtörje ezt az időszakot?
Viktória: Nagyon sokszor azt sem veszem észre, ha tetszem valakinek. Többnyire a barátaim hívják fel a figyelmemet a néha nyilvánvaló jelekre. Egy-két csalódásból adódóan sajnos már bizalmatlan vagyok a férfiakkal. Kitartással le lehet rombolni majd, de nem lesz könnyű. Nem lehet korhoz kötni, de szerinte a fiatalabb korosztállyal nem biztos, hogy jól járnék!

Marcsi: És akkor zárásként egy-két szót a motorokról!?
Viktória: Első élményem, körülbelül tíz évvel ezelőttre datálódik. Motoros ismerősök mögött utaztam sokszor, majd egyszer egy hirtelen ötlettől vezérelve felpattantam az egyikre. Egy kanyarnak, és egy betonszegélynek köszönhetően nagyon összetörtem magam, szerencsére a reflexeimnek köszönhetően a motornak nem lett különösebb baja. Ez az élmény egy időre elvette az érdeklődésemet. Most gridgirls-ként már felültem valaki mögé, igaz csak robogón, de nagyon élveztem!

Marcsi: Reméljük a régi rossz motoros élményt elhalványítja majd a sok új, és jó!

Köszönjük az interjút, és szeretettel üdvözlünk a csapatban!

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu