Miss Január - Larion Zoé | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Miss Január - Larion Zoé

Miss Január – Larion Zoé

2014. január 10. péntek

Az őzikeszemű barna szépség 2011-es Blikk szépe versenyen tűnt fel, amit sokak örömére meg is nyert. Azóta rendszeresen láthatjuk a Fix tv műsorvezetőjeként, tudjuk, hogy szeret fétis ruhákban pózolni, hogy kampányol az állatok védelme mellet, és sok férfi bánatára azt is, hogy szívét nem is olyan rég a jóképű Müller Atilla rabolta el.  A gridgirls.hu naptárjában, ő Miss Január.

Milyen a kapcsolatod a versenyekkel, a motorozással?

Mindig is imádtam benzintyúkként azaz utasként motorozni. Modellfelkérések alkalmával is szívesen vettem részt motoros találkozókon, sőt egyszer egy motoros magazin szépségkirálynője is lettem.

Hogy kerültél a modell szakmába?

Tizenévesen rettenetesen gátlásos és önbizalomhiányos voltam picike melleim miatt. Mivel kos a csillagjegyem, a „fejjel a falnak” módszert alkalmaztam. Csakazértis megmutattam magam és úgy gondolom nem volt rossz döntés.

Mi volt az első fotózás, amin részt vettél és hogyan emlékszel vissza rá?

Az első fotózásomon ahol kevés ruha maradt rajtam, eléggé feszengtem (lásd:2. válasz) de az élet szinte mondhatni engem igazolt, ugyanis ez az évek során inkább már szórakoztató elfoglaltsággá, előbb hobbyvá, majd fő foglalkozássá  vált.

Sportolsz valamit? Mivel tartod magad karban?

Idén nagyon nagy terveket kívánok megvalósítani, ezért heti 6 edzést írtam be a naptáramba. (thai box, jóga, cardio, aquafitness, beautyrobic és spinning.) Egyébként is azt gondolom 30 év felett egy nőnek különösen fontos odafigyelnie az egészségére és az  alakjára.

Az étkezésre mennyire kell odafigyelned?

2 hónapja kivizsgáltattam magam, hogy a szervezetem számára a leginkább megfelelő összetételű étrendet tudjam fogyasztani. Az ételeim javarésze tengeri halak és tenger gyümölcsei, valamint csirke, leginkább salátával, vadrizzsel vagy párolt zöldséggel.

Van e valami olyan szépségápolási praktika, amit szívesen bevetsz?

(pl. szauna, masszázs, pakolások, vitaminok pihenés stb.)

Csernus doki szavaival élve: „ A pihenés egy hajtós időszak után nem tékozlást jelent, hanem energia-befektetést saját magunkba.” Ezt a jótanácsot igyekszem megfogadni, mert a test, pihenés és alvás közben regenerálódik a leghatékonyabban.

Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?

Havi 1-2 nap szabadidőm van, ezt legszívesebben a természetben, kirándulással töltöm, Szeretek a friss levegőn erdőben sétálni, de télen inkább a wellness kívánta lehetőségekkel élek.

Mi az a tulajdonság, amit a legnehezebben tolerálsz az emberekben?

A fafejűséget és ostobaságot nehezen viselem. Az empátia és tolerancia hiánya elkeserítő mértékeket ölt Magyarországon.

Ha öt szóval kellene jellemezni magad, mit mondanál?

ambiciózus
pozitív életszemléletű
karrierista
szenvedélyes
türelmetlen

Mi az az álom, ami még megvalósításra vár?

Anyagi biztonság és család önálló megteremtése, önképzés (tanfolyamok, diploma)

Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

A tökéletes férj mellett, két tündéri gyermek édesanyjaként, üzletasszonyi ambícióimat megvalósítva, boldogan és egészségesen, kiteljesedve.

Mik azok a tulajdonságok, amik az álmaid pasiját jellemzik?

Mindig szerettem volna, ha olyan társra találok, aki minden téren illik hozzám.  Egy éve még azt hittem, ilyen csupán a Hollywoodi filmekben van. Most mégis boldogan írhatom le, hogy tévedtem. Olyan férfit képzeltem el magam mellé, akit tisztelhetek, büszke lehetek rá, aki humorával és kölykös viselkedésével megfűszerezi a mindennapjaimat, szenvedélyes, aki az egészséges életmód híve és sportos testalkatú. Olyan, akit elfogadnék egy  életen át páromként.

plusz egy: Mit üzensz a gridgirls.hu olvasóinak?

Életem a száguldás! – Mondta a csiga és bedôlt a kanyarban.
Viccet félretéve, az üzenetem a következő: várlak titeket szeretettel a facebook oldalamon! 😉

Kattints a Premium Galéria megtekintéséhez

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu