Interju Bánovics Marcsival | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Interju Bánovics Marcsival

Interju Bánovics Marcsival

2012. április 4. szerda

A gyönyörű modellel Czanik Balázs kapcsán beszélgettünk. Kiderült, hogy a fiatal lány imádja a fitneszguru óráit!
– Két évig Amerikában éltél és két hónapot töltöttél Indiában. Mennyire tudtad a kint szerzett tapasztalatokat hasznosítani az itthoni munkád során?

– Minden hosszabb külföldi tartózkodás, idegen kultúrák megismerése előnyt jelent. Engem ezek a tapasztalatok sokkal erősebbé tettek, jobban viselem az itthoni terheket, problémákat.

– Együtt edzel Balázzsal és szerepeltél vele a Mozdulj rá! egyik fellépésén is. Mióta ismeritek egymást és hogyan jött az együttműködés ötlete?

– Az Oxygenben jártam Balázs edzéseire, és utána is tartottuk a kapcsolatot. A Mozdulj rá! kapcsán újra megkerestem, mivel tetszett a kezdeményezés.

– Szereted a sportban a változatosságot. Mi az a többlet, amit a Balázzsal való edzés hoz számodra?

– Az órák stílusa az, ami megfogott. A csoportos edzés hangulata, a pörgős zene és Balázs hozzáállása inspirál, felpörget, és ez megmarad az órák után is. Én jó kondícióban vagyok, de így is átmozgat. Hiába nehéz, végigcsinálod, mert húz magával a lendület.

– Mennyiben egyezik a Balázs által közvetített életstílus a Te felfogásaiddal?

– A sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos nézeteink tökéletesen egyeznek. Ezért is támogatom a Mozdulj rá! kezdeményezését. Nálam az egészséges étkezés a megfelelő időben való fogyasztás és a megfelelő mozgás kombinációja.  A mozgás kortól, súlytól függetlenül nagyon fontos, és jó ötletnek tartom, hogy ezek a pörgős csoportos edzések minél több emberhez eljussanak.

Látogass el minden hétfőn és csütörtökön, 20:00-22:00ig az Aréna Pláza első emeletére a Mozdulj Rá! Ingyen tornára és próbáld ki Balázs edzéseit élőben is!

Bővebb információ: www.balazsfitness.hu

Forrás: Napiasz Online

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu