Grid Girls & Millennium Wellness fotózás Yaffa furdőruhákban | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Grid Girls & Millennium Wellness fotózás Yaffa furdőruhákban

2012. augusztus 14. kedd

Akik figyelmesen követik a gridgirls.hu oldalát, már tudják, hogy a hírek, és beszámolók mellett rendszeresen előrukkolunk valami új szexis fotósorozattal is.

A napokban a Gridgirls Hungary, és a Millennium Wellness megállapodást kötött, így a soron következő fotózási helyszínt illetően nem gondolkoztunk sokat.

A Fitneszterem remek adottságokkal rendelkezik, csodás dunai panorámája mellett nem lehet elmenni, de a wellness rész is azonnal beindította a fantáziámat, és már ugráltak is a képkockák az agyamban, a nedves hajjal, csoki barna vízcseppes bőrrel sexy fürdőruciban jacuzziban pózoló lányokról, úgyhogy gyorsan bele is vágtunk a szervezésbe.

Ha már a fürdőruháknál tartunk, megragadom az alkalmat, hogy bejelentsem, a Gridgirls Hungray újabb céget tudhat a partnerei sorában! A Yaffa fürdőruha céggel kötött megállapodásnak köszönhetően, ezen az ominózus fotózáson a lányok már a Yaffa gyönyörű élénk színű nyári kollekciójában pózolhattak.

Nem apróztuk el, három gyönyörű leányzót kaptunk lencsevégre. Kezdetnek érkezik egy pár felmelegítő backstage fotó, de napokon belül felkerül a komplett galéria, tehát érdemes lesz az oldalunkra visszalátogatni!

További backstage képek a Facebook-on!

www.facebook.com/gridgirls.hu

 

Címke: , , , , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu