Devrecen Speedway SE: Nemzetközi Salakmotoros Egyéni Bajnoksága 1. forduló: 2012. március 24. | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Speedway Debrecen 2012

Debrecen Speedway SE: Magyarország Nemzetközi Egyéni Bajnokság 1. forduló

2012. március 21. szerda

Március 24-én kezdetét veszi Magyarország Nemzetközi Salakmotoros Egyéni Bajnoksága, amely idén 3 fordulóból áll. Mind 3 verseny Debrecenben lesz lebonyolítva.

A március 24-én, július 7-én és október 21-én mérik össze tudásukat a vaspapucsosok a bajnoki címért. A versenyek szervezője a Debrecen Speedway SE lesz.

– Többször is hangsúlyoztuk, hogy jövőre szeretnénk minél több viadalt rendezni, és a három magyar bajnoki megrendezése jó lehetőségnek tűnt erre a célra. Rögtön leszögezném, egy minőségi sorozatban gondolkozunk, éppen ezért meghívásos nemzetközi szériát rendezünk 2012-ben – nyilatkozta Balogh János a klub elnöke, aki a részletekre is kitért.

– A viadalokon 16 versenyző áll starthoz, s a hagyományos, 20 futamos lebonyolítási szisztéma alapján küzdenek a pontokért. A magyar pilóták maximum nyolcan lesznek, így a többi salakost határainkon túlról hívjuk. A légiósok szerződtetésénél arra törekszünk, a lehető legtöbb versenyen elinduljanak, azaz szeretnénk, hogy minél többen motorozzanak mindhárom fordulóban, ezzel is növelve az izgalmakat és a színvonalat.

Nyolc határon túli salakmotoros várható az eseményekre, akik Lengyelországból, Oroszországból, Németországból, Csehországból, Szlovéniából és Svédországból érkeznek a viadalokra.

Pontozási rendszer:
Különlegesnek számít az a pontozási rendszer, ami végigkíséri a bajnokságot. Mivel nyílt lesz a sorozat, azaz külföldiek is indulnak, így lesz egy olyan lista, ami a teljes mezőnyt értékeli, illetve lesz egy rendszer, ami csak a magyar versenyzőket pontozza.

További információk: www.debrecenspeedwayse.hu

Sidebar

Shopmanager.hu