Shanghaj WTCC futam, a Zengő Motorsport Teammel | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Shanghaj WTCC futam, a Zengő Motorsport Teammel

Shanghaj WTCC futam, a Zengő Motorsport Teammel

2014. október 13. hétfő

Egy héttel a pekingi futam után, a FIA Túraautó-világbajnokságban részt vevő csapatok újabb ázsiai helyszínen, ezúttal Shanghaiban folytatták a megmérettetést. A versenyzők az idő rövidsége miatt nem tértek vissza Európába, a felszerelést biztosító konténerek pedig hajóval érkeztek az F1-es versenypályára. A Shanghai International Circuit immár harmadjára látta vendégül a WTCC népes mezőnyét, melynek sikeres résztvevője a Zengő Motorsport Team, és országunk büszkesége, Michelisz Norbert.

A gridgirls.hu háziasszonya pár hónapja ebben a pezsgő nagyvárosban él, így aztán több mint jó ötletnek tűnt a versenyre kilátogatni, és egy jó kis anyagot összehozni. Mivel a magyar csapat felajánlotta Marcsinak a segítségét, ami két Paddock belépő kártya képében manifesztálódott, minden szépen összeállt. Ezzel a lehetőséggel sikerült belátnunk a kulisszák mögé is, amit ezúton is nagyon köszönünk. Nekik hála, Marcsi a Zengő Motorsport boxából izgulhatta végig a futamokat, és bejutott a rajtrácsra is. Készült közös képe több versenyzővel, köztük a közvetlen, és mosolygós Michelisz Norbival, sőt, az ő egyik legnagyobb riválisával Sebastian Loeb-el, a kilencszeres francia rali-világbajnokkal is. A kínai „száguldó cirkusz” nem okozott csalódást, és azt hiszem, mondhatjuk, hogy igazán exclusive anyag készült. Marcsi szuper élményekkel, a gridgirls.hu pedig ütős kis képgalériával gazdagodott. Naná, hogy ázsiai gridgirl-ekkel színesítve. Ráadásul Norbi ötödik lett, és feljött az összetett ötödik helyére is, így sikerült megelőznie Tarquinit.

Két hét múlva, október 26.-án a következő állomás Szuzuka, Japán. Majd záró akkordként egy jó kis Makaó. Sok sikert Norbinak, és a Zengő Teamnek a továbbiakhoz.

Marcsi blog bejegyzése a verseny napjáról: http://www.banovicsmarcsi.hu/sanghaj-wtcc/
Aki szeretné követni a Zengő Motorsport híreit, és drukkolna nekik a további sikerekhez, a csapat weboldalán követheti, a folyamatosan frissülő híreket.
http://www.zengomotorsport.hu/
Michelisz Norbert weboldala:
http://michelisz.hu/

Címke: , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu