Miss Május - Serkédi Gabriella | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Miss Május - Serkédi Gabriella

Miss Május – Serkédi Gabriella

2014. július 11. péntek

Szőke hajzuhatag, ragyogó fehér mosoly, és mindez olyan kecses mozgással párosul, ami csak a táncosoknak kiváltsága. Gabi tíz éve táncol, ami mára már nem csak a hobbija, de a megélhetése is lett. Májusi címlaplányunkkal készült interjúnk:

Milyen a kapcsolatod a versenyekkel, a motorozással?

A versenyeket imádom. Nagyon sok autós és motoros versenyen részt vettem már, mint néző és grid girl egyaránt. A forró hangulat, a pörgés, ami a versenypályán fogad, egyszerűen leírhatatlan érzés. Grid girl-ként nincs is annál jobb, mint első vonalból követni egy verseny eseményeit.
A motorozással egyelőre távolibb a kapcsolatom. Nagyon szívesen nézem a motorosokat, de eddig még nem mertem kipróbálni a motorozást. Bár, ami késik, nem múlik! 🙂

Hogy kerültél a modell szakmába?

A modellszakmába a tánc „segítségével” kerültem be, amikor is egy hazai pláza nagyszabású táncos divatbemutatójában vettem részt, mint táncos. Ekkor keltette fel érdeklődésemet a modellszakma.

Mi volt az első fotózás, amin részt vettél és hogyan emlékszel vissza rá?

A már korábban említett bemutató után jelentkeztem egy modelltanfolyamra, ahol a tanfolyam végén egy fotózással egybekötött vizsga várt ránk. Többnyire fashion fotók készültek. Ez volt az első fotózáson, még 15 évesen 🙂

Sportolsz valamit? Mivel tartod magad karban?

Több mint 10 éve táncolok. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen egykori hobbim mára munkámmá vált. Kicsiket és nagyokat egyaránt tanítok, edzéseket tartok, fellépésekre és versenyekre viszem a tanítványaimat. Így abszolút megvan a napi edzésprogramom, de emellett szívesen járok aerobik és TRX órákra a közeli edzőterembe.

Az étkezésre mennyire kell odafigyelned?

Általában azt eszek, amit szeretnék, ami jól esik. Mivel napi szinten sportolok, így egyelőre nem fenyegetnek azok a bizonyos plusz kilók, de igyekszem odafigyelni a megfelelő napi folyadékbevitelre és az egészséges, vitamindús táplálkozásra.

Van e valami olyan szépségápolási praktika, amit szívesen bevetsz?

Úgy gondolom, hogy a minőségi pihenés manapság nagyon fontos. Kihatással van a hétköznapjainkra, testünkre, lelkünkre, a társas kapcsolatainkra, a női szépségre, egy szóval mindenre. A pihenést szeretem egybe kötni egy kis szaunázással, fürdőzéssel és imádom a kakaós arcpakolásokat. Mindemellett van még egy „praktika”, ami mindenkit szebbé tesz: a nevetés 🙂

Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?

Szabadidőmet legszívesebben a párommal, a családommal és a barátaimmal töltöm. Nagyon szeretem a közös kerti party-kat, az éjszakába nyúló vacsizós-beszélgetős esteket, a bulik utáni hajnali reggeliket, a csajos mozizásokat, bármit. A lényeg, hogy együtt legyünk.

Mi az a tulajdonság, amit a legnehezebben tolerálsz az emberekben?

Az emberi butaságot és a lustaságot.

Ha öt szóval kellene jellemezni magad, mit mondanál?

Kreatív, Céltudatos, Magabiztos, Pozitív életszemléletű, Segítőkész

Mi az az álom, ami még megvalósításra vár?

A jövőmet tekintve igen sok elképzelésem és célkitűzésem van, amiket akár álmoknak is nevezhetünk. Ezeket egyelőre nem árulnám el, viszont megígérhetem, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy ezek az álmok valóra váljanak.

Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

Tíz év múlva bízom benne, hogy egy sikeres és boldog nő, sok-sok gyerkőccel és kedves férjével fogadhat otthonukban, hogy választ adjon a „Grid Girls akkor és most” interjú kérdéseire 🙂

Mik azok a tulajdonságok, amik az álmaid pasiját jellemzik?

Számomra az első benyomás az, ami igazán fontos. Viszont elengedhetetlen tulajdonságnak tartom a humort, és hogy elismerjük, becsüljük, segítsük és szeressük egymást.

plusz egy: Mit üzensz a gridgirls.hu olvasóinak?

Továbbra is kísérjétek figyelemmel az oldalt, hiszen itt vannak a legszebb lányok és a legfrissebb hírek! 🙂

Címke: , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu