Miss Augusztus - Szalai Emőke | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Miss Augusztus - Szalai Emőke

Miss Augusztus – Szalai Emőke

2014. augusztus 11. hétfő

Augusztusi címlaplányunk kidolgozott testét már többször megcsodálhatták fürdőruha katalógusban is. A temperamentumos szépség gyengéi a gyönyörű lábbelik és a gasztro fesztiválok, már majdnem tökéletes a spárgája. Interjúnk Szalai Emőkével.

Milyen a kapcsolatod a versenyekkel, a motorozással?

A motorozást imádom, de főként kirándulás és hobbi célból, a versenyeket nem követem nyomon. Persze ha magyar versenyzőnek lehet szurkolni nemzetközi porondon, akkor lehet rám számítani!

Hogy kerültél a modell szakmába?

2008-ban a Tuning Shown dolgoztam hasonló körben, azóta keresnek folyamatosan különböző model és hostess munkákra.

Mi volt az első fotózás, amin részt vettél és hogyan emlékszel vissza rá?

Az első komolyabb egy bikini katalógus fotózása volt, napi 12 óra, több ember elvárásainak megfelelni, feszített időbeosztással, igazi kihívás volt. Mindig igyekszem egy kicsivel többet nyújtani, mint amit elvárnak, ennek meg is lett az eredménye, mert a következő évben is igényt tartottak a munkámra!

Sportolsz valamit? Mivel tartod magad karban?

Nagyon nehezen találtam meg a legjobbat számomra, amiben van kihívás, de gyors fejlődési lehetőség is, sajnos gyorsan alább hagy a lelkesedésem, ha nem érek el azonnal látható eredményt.  2 éve járok rúdtáncra, a technikai és erőnléti elemek jól megdolgoztatják az ember testét, szellemét. Mellette körülbelül egy éve járok E-fitre, emellett azért tudok kitartani, mert 25 perc egy edzés és nem unom el magam közben. És nem utolsó sorban olyan látványosan fejlődik testem, amit semmilyen más sporttal eddig nem tudtam elérni.

Az étkezésre mennyire kell odafigyelned?

Sajnos eléggé. Laktóz érzékeny vagyok, amióta eszerint étkezem sokkal jobb lett a közérzetem, mellette a paleo étrendet igyekszem bele építeni a mindennapokba. Persze néha azért nem tudok ellent mondani egy libazsíros kenyér lilahagymával, vagy brownie csábításának. 

Van e valami olyan szépségápolási praktika, amit szívesen bevetsz?

Nagyon érzékeny a bőröm, az arctisztítás és hidratálás elengedhetetlen, mindennapi rituálé, igyekszem odafigyelni a napi 2-3 liter víz fogyasztására tisztán vagy facsart citrommal, hihetetlen mennyire meghálálja a szervezet.

Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?

Edzéssel, puzzlezéssel, Adával, a kutyánkal és a bor-, gasztro fesztiválok a gyengéim 

Mi az a tulajdonság, amit a legnehezebben tolerálsz az emberekben?

Amikor feleslegesen rabolják az időmet, borzasztóan türelmetlen vagyok!

Ha öt szóval kellene jellemezni magad, mit mondanál?

Igazi Kos vagyok, makacs, önfejű, lobbanékony, őszinte, csupaszív.

Mi az az álom, ami még megvalósításra vár?

Például, hogy lemenjen a spárgám, sok gyakorlat sokkal szebben néz ki, ha tud spárgázni az ember!

Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

Legyen egy olyan munkám, amit szeretek, férj, kutya, macska, családi ház, gyerek 

Mik azok a tulajdonságok, amik az álmaid pasiját jellemzik?

Álmaim pasiját már megtaláltam, remélem még sokáig együtt maradunk, talán az, hogy úgy szeressen, ahogy és amilyen vagyok, legyen határozott, céltudatos, ki tudja fejezni az érzelmeit. Nem szeretem azokat a férfiakat, akik hagyják magukat irányítani, és meg kell mondani hogy-most vegyél szépen levegőt kisfiam-.

plusz egy: Mit üzensz a gridgirls.hu olvasóinak?

Hogy nagyon-nagyon el vannak kényeztetve, és ezt becsüljék meg, mert a külföldi tapasztalatok alapján tényleg Magyarországon élnek a legszebb lányok!

Címke: , , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu