Juhász Dávid: „Most már elhiszem, hogy ott leszek Aragónban” | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Juhász Dávid: „Most már elhiszem, hogy ott leszek Aragónban”

Juhász Dávid: „Most már elhiszem, hogy ott leszek Aragónban”

2013. február 26. kedd

Komoly lépést tett a Tomracing Motorsport Team afelé, hogy bemutatkozhasson az idei szezonban a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es kategóriájában. A csapat élversenyzője, Juhász Dávid ugyanis átvehette vadonatúj versenymotorját, egy Kawasaki ZX 10R-t. A 20 éves tehetség és a csapattulajdonos, Miklósy Tamás úgy véli, hogy a versenygépet egy hónap alatt a szabályoknak megfelelően átalakítják – futómű beállítása, vezérlőelektronika és a kipufogó cseréje, felesleges súlyok eltávolítása –, és az áprilisi rajt előtt egy vagy két tesztet terveznek, hogy megtalálják az ideális alapbeállításokat Dávid számára.

 

Miklósy Tamás: „Újabb nagy lépést tettünk álmaink megvalósítása felé vezető úton. A Steelhorse Motor Kawasaki segítségével a lehető legjobb versenymotort tudjuk biztosítani Dávid számára. De ne feledjük, a ZX 10R-rel most új fejezet kezdődik az életünkben, hiszen egy hónap alatt a FIM (Nemzetközi Motoros Szövetség) szigorú kritériumainak megfelelő motort kell „varázsolnunk”, hogy Dávid valóban indulni tudjon a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es kategóriájában. Ha ezzel megleszünk, legalább két teszten szeretnénk részt venni, hogy Dávid minél jobban megismerhesse az új motorját.”

 

Juhász Dávid: „Boldog vagyok, és kezdem elhinni, hogy valóban ott leszünk a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es kategóriájának szezonnyitóján, Aragónban. Az első évem mindenképpen rámegy a tanulásra, hiszen a pályák mellett egy új technikával is meg kell ismerkednem. Ugyanakkor bízom magamban, és abban, hogy a hivatalos idénynyitó előtt legalább egy háromnapos teszten részt vehetek, hogy a Kawasakival az áprilisi első futamra már jó ismerősként érkezzünk meg.”

Címke: , ,

Sidebar

Shopmanager.hu