28th Hungarian Grand Prix The Official Afterparty 2013 @ Symbol Budapest | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
28th Hungarian Grand Prix The Official Afterparty 2013 @ Symbol Budapest

28th Hungarian Grand Prix The Official Afterparty 2013 @ Symbol Budapest

2013. június 27. csütörtök

A Hivatalos Forma 1 Afterparty kétségtelenül az év egyik legexkluzívabb presztizs rendezvénye nemcsak országos, hanem nemzetközi viszonylatban is. A parti immár 5. alkalommal kerül megrendezésre 2013. július 28-án este a gyönyörű és elegáns Symbol Budapestben.

A Hivatalos GP Afterparty minden tekintetben a legvonzóbb hazai összejövetel, ami leginkább annak köszönhető, hogy itt lazítanak és ünnepelnek a Forma-1 Magyar Nagydíj után a versenyzők, de számos fontos és közismert személyiség is tiszteletét teszi. A DJ-pultban is minden alkalommal parádés a szereposztás, hiszen a nemzetközi és hazai színtér legjobbjai lépnek fel. Az esemény kiváló alkalom arra, hogy a közönség személyesen találkozhasson a száguldó cirkusz főszereplőivel, valamint ünnepelt hazai sztárokkal, közéleti és médiaszereplőkkel.

Az idei afterparty három ragyogó külföldi lemezlovassal kecsegteti a nagyérdeműt:

a legendás HED KANDI partik egyik legnépszerűbb headlinerével, a brit STUART OJELAY-jel, a Forma-1-es japán pilótával, SAKON YAMAMOTO-val, valamint a híres EDM csapat tagjával, az amerikai illetőségű ZENBI-vel. A prominens nemzetközi nevek mellett a hazai színeket a külföldön is elismert DJ-hölgy, JULIA CARPENTER képviseli, a Symbol két rezidense, TOTO JR. és GEORGE BROWN társaságában.

Ezt a különleges alkalmat természetesen minden Forma-1 rajongó nagy izgalommal és vágyakozva várja. A helyszín befogadóképessége azonban korlátozott, így most is csak a leggyorsabbak vehetnek majd részt rajta.

További információk:

SYMBOL BUDAPEST|1036 BUDAPEST BÉCSI ÚT 56. | INFO: +36 30 748 4050 | gpa@symbolbudapest.hu | www.gpafterparty.com

Címke: , ,

Sidebar

Shopmanager.hu