WTCC - Bánovics Marcsi - Valvoline | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Bánovics Marcsi - Valvoline

WTCC – Bánovics Marcsi – Valvoline

2012. május 19. szombat

Bánovics Marcsinak új kapcsolata van. Párja neve Valvoline, akit nagyon szeret.

Bánovics Marcsi - Valvoline

Bánovics Marcsi - Valvoline

Május első hétvégéjén rendezték meg a túraautó bajnokság (WTCC) magyarországi futamát. Az esemény nagy sikerrel zárult ugyanis a magyar sztár pilóta Michelis Norbert nyerte a második futamot, melyben nagy szerepet játszott a jól elkapott rajt.
Ennek kapcsán beszélgettünk Marcsival, aki a Valvoline Háziasszonya volt az eseményen. Első kérdésem az volna, hogy mint a Valvoline háziasszonya, hogyan kerültél kapcsolatba a Valvoline-val?

Mint minden kapcsolat kezdete ez is érdekesen alakult. Közös ismerősünk mutatott be a Vavoline vezetőségének, de a márka már nem volt ismeretlen számomra, mert én is Valvoline termékeit használom. Mivel a szimpátia kölcsönös volt számot cseréltünk és egy találkozót beszéltünk meg, ahol jó hangulatú és mindenre kiterjedő előzetes egyeztetés után úgy döntöttünk, hogy én is részt veszek a WTCC magyar futamán, mint a Valvoline háziasszonya.

Úgy tudom, nálad a motorsport már egy régi szenvedély. Kifejtenéd ezt számukra bővebben?

A szenvedély kicsit túlzás lenne, mert ha őszinte akarok lenni, én inkább félek a száguldástól. Viszont pont ezért tudok nagy csodálattal nézni mindenkire, aki ezt a nem mindennapi, veszélyes, de ugyanakkor izgalmas sportágat választja.
Nagy szerencsém van, mert rengetegszer volt már alkalmam különböző versenyeken tevékenykedni, így félelmeim ellenére is természetes ez a közeg számomra. Pár éve már, hogy a Hungaroring mellett lakom, így nem kellett messzire mennem, hogy megtapasztalhassam a Túraautó bajnokság bámulatos hangulatát. Ami az autóversenyeket illeti jártam már Veszprémben, Pécsen, és Egerben is rally versenyeken továbbá a motorsporthoz kapcsolódó kiállításokon állandó vendég vagyok.

Kedves Marcsi, bizonyára sok olvasónknak ismerősen cseng a neved, mondanál pár szót magadról?

Ez egy nehéz kérés, ugyanis aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy mennyire szeretek beszélni. Így pár szóban bemutatni önmagamat igazi büntetés. Az olvasókat ugyanakkor nem is biztos, hogy az érdekelné velem kapcsolatban, amiről én szívesen beszélek, vagy amit fontosnak tartok az életemben.
2005-ben a playboy playamate válogatásán benne voltam a legjobb 12-ben, modellkedtem, hoszteszkedtem, több tv műsorban szerepeltem, de ez csak egy piciny szakasza az életemnek és még kisebb szegmense a személyiségemnek. Ebbőlkövetkezik, hogy Bármennyire is szeretnék a férfiak azt hinni, de a hétköznapokon nem szex szimbólumként élek! Nem feltétlenül csipkés babydollban alszom el, mielőtt beleolvasok kicsit a „kedvenc olvasmányomba” a Kámaszutrába.
A honlapomon, a www.banovicsmarcsi.hu-n minden olyan információt meg lehet találni, ami a karrieremmel kapcsolatos. Több éve blogot is írok, ahol megosztok minden olyan gondolatot, ami életem azon szakaszában éppen érdekel.
A szépségkirálynők ilyenkor szoktak a világbékéről beszélni? 🙂 Én arról nem akarok, de hiszem, hogy a pozitív gondolkozás és az egymás elfogadása, jó irányba vinné a világot. Megbecsülöm az apró örömöket, hálát adok nap, mint nap, hogy egészséges vagyok, és minden nehézségével együtt csodálatosnak találom az életet!

Hogyan láttad most hétvégén a WTCC bajnokságot ilyen playmate, blogger szemmel?

Mint már említettem, rengetegszer volt lehetőségem már a Hungaroring különböző eseményein részt venni, de ennek a versenyhétvégének még az én számomra is volt valami különleges hangulata.
A WTCC a második olyan rendezvény a Forma 1 után, ami akkora embertömeget mozgat meg, hogy egyszerűen nem tudsz elmenni mellette.
Az, amikor már reggel tízkor, gyönyörű napsütésben, hosszú sorban állnak az autók a szabad parkolóhelyekért, és tudod, hogy szinte mindenki egyért szurkol. Nos, ez hátborzongató, és magával ragadó érzés. Emellett a futamot volt szerencsém Michelisz Norbiék szerelő bokszából végigizgulni. Felejthetetlen élmény volt számomra mikor, több tízezer boldog ember Norbi nevét skandálva győzelméért drukkolt. Köszönöm a Valvoline-nak, mert tényleg emlékezetes napok voltak!

Mi is köszönjük Marcsinak a részvételt, és a remek interjút. Reméljük, hamarosan újra találkozunk a Valvoline színeiben!
Aki esetleg nem tudott a WTCC-re kilátogatni, de szeretne látni még több képet Marcsiról, és a Valvoline sexy gridgirl-jeiről, keresse meg a facebookon, a Valvoline Hungary oldalát! ( http://www.facebook.com/ValvolineHungary?ref=ts )

Címke: , ,

One Comment

  1. […] Ennek örömére, készült velem egy kis villáminterjú, amit a Valvoline Hungary facebook oldalán is el lehet olvasni, de a Gridgirls.hu weboldalára is felkerült a cikk.   http://www.gridgirls.hu/wtcc-banovics-marcsi-valvoline/ […]

Sidebar

Shopmanager.hu