Kovács Niki vs. Koenigsegg | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Kovács Niki vs. Koenigsegg

Kovács Niki vs. Koenigsegg

2011. augusztus 26. péntek

Különleges élményben volt része leggyorsabb női motorversenyzőnknek a napokban.

A világ legdrágább és leggyorsabb autója ellen gyorsulhatott, sőt, később vezethette is a járművet, melyből összesen két darab található Európában.

A Koenigsegg CCX-S végsebessége 395 km/óra, teljesítménye 1010 LE. Az ára? Felszereltségtől függően úgy 320 millió forint.

Niki (aki jelenleg 3. helyen áll a magyar bajnokságban a férfiak között, korábban Európa-bajnoki bronzérmes a hölgyek között) természetesen versenymotorjával, azaz egy stock Yamaha R6-ossal vállalta a megmérettetést. A kétkerekű teljesítménye 125 LE, végsebessége pedig 280 km/óra körüli, így nyilván e-fölött már a svéd járgány a nyerő. Na de addig…?

„Hatalmas élmény volt egy ilyen csodaautót vezetni, köszönöm Istenes Lacinak, hogy eszébe jutottam. Bár a sebesség alapeleme az életemnek, reggel 8.58-kor azt hiszem még sosem éltem át 310 km/órás száguldást. Aztán sajnos elfogyott az egyenes…A verseny természetesen inkább játékos volt, mint véresen komoly, de bevallom őszintén, nem tudtam kibújni a bőrömből, és nem hagytam magam. Azért az szívet tépő, hogy az árából úgy nyolc világbajnoki szezont tudnék végigmotorozni.” – mondta Kovács Niki a párbajt követően.

Hogy mi lett a verseny végeredménye, az kiderül most szombaton 14.10-kor a TV2 új autós műsorában, az Autóguruban.

Forrás: www.facebook.com/niki.kovacs5

Videó: http://tv2.hu/autoguru/video/autoguru-1-adas

 

 

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu