GridGirls Calendar 2014 casting | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Calendar Casting

GridGirls Calendar 2014 casting

2013. szeptember 9. hétfő

A Grirdgirls.hu 3 éve alakult!

Megértünk rá, hogy fennállásunk és sikereink örömét valami maradandóval ünnepeljük meg! Olyan dolgot szeretnénk létrehozni, amivel egyben olvasóink kedvében is járunk, ezért úgy döntöttünk 2014-ben a csajokat kézzel foghatóvá tesszük mindenki számára Naptár formában!
Ha úgy gondolod, hogy szívesen viszont látnád magad a gridgirls.hu 2014-es kalendáriumában, ne habozz tovább olvasni!
Ami várható:
Szempont, hogy olyan ízlés anyagot állítsunk össze, amire a modell, a fotós, és a Gridgirls.hu csapata is büszke lesz! Reményeink szerint naptárunk sok helyre el fog jutni, és célunk, hogy tulajdonosaik boldogan vegyék a kezükbe- akasszák a falukra!
Ruha: A naptárban megjelenő képeken a nőies vonalakat vegyítenénk a sportossal, a szépséget a bájjal, és megfűszereznénk egy cseppnyi dögösséggel, mint ahogy a Gridgirls.hu által szervezett fotózásokon eddig is megszokhattátok!
Nem erotikus fotózás! Nem akt/fél-akt! Ruhát, fürdőruhát, ékszert és sminkest biztosítunk!
Elvárások: huszadik évét betöltött, csinos, nőies, a megjelenésükre adó, talpraesett lányokat várunk, akik nem ijednek meg a fényképezőgép látványától! Fotós tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel!
Jelentkezés feltételei: minimum egy darab egész alakos, és egy darab arc fotót várunk az info@gridgirls.hu email címre. A levél tárgya Gridgirls Naptár 2014. A levélben jelöljétek meg, hogy csak a naptár fotózásra jelentkeztek, illetve hoszteszmunkát is vállaltok e! Várjuk a jelenlegi hölgystábunk jelentkezését is, nekik elég egy e-mailt küldeni jelentkezéskép.
A levél tartalmazza az adataidat: születési idő, magasság, konfekció, láb, mell, derék, csípő
Lehetőleg olyan fényképet válassz:
• amelyiket nem te fotóztad tükörből…
• amelyiken jól látszik az alakod, a hajad
• ne legyen egy évnél régebbi, és a jelenlegi hajszínedet- súlyodat mutassa.
A naptár tervezett mérete minimum A3-as, amiből természetesen minden modell kap!
A fotózás reményeink szerint sminkkel együtt mindenkinek maximum 3 órát fog igénybe venni, ez persze függ attól is mennyire vagy fotogén! Természetesen fizetünk, de csak olyanok jelentkezzenek, akik nem ebből szeretnének meggazdagodni! Nálunk sem ez a cél!
A naptárt a Gridgirls.hu webshopjában lehet majd megrendelni, kiállításokon, nyeremény-játékokon lehet majd hozzájutni és reprezentatív illetve karitatív célokra is felhasználjuk majd!
Jelentkezési határidő: 2013 szeptember 16.
A beküldött kép alapján kiválasztottakkal személyes casting: 2013 szeptember 18. 16h-19h, H13, 1085 Budapest, Horánszky u. 13.
A fotózási helyszínről, annak pontos időpontjáról és egyéb kérdésekről részletes tájékoztatás hamarosan illetve a castingon!

www.facebook.com/gridgirls.hu

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu