Debreceni Fesztivál Szépe nyeremények | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
cikk_promo

Debreceni Fesztivál Szépe nyeremények

2012. május 7. hétfő

Hamarosan elérkezik a Debreceni Motoros fesztivál döntője, ahol a tíz szerencsés lány közül kerül ki, a jövő évi fesztivál arca, illetve e mellett értékes nyeremények várnak gazdára.

Girl Only

Girl Only

Az internetes szavazáson a legtöbb szavazatot begyűjtő leányzó automatikusan a Gridgirls Hungary csapat tagja lesz, és egy sexy gridgirl-es fürdőruhát is kap mellé.
A 30 országban rendkívül népszerű óramárka a Girl Only (www.go-girlonly.hu), már Magyarországra is megérkezett! Az egyik szerencsés versenyzőnk, egy stílusos, friss, könnyed, gyönyörű női karórával lesz gazdagabb!

pensio 17

pensio 17

A Pensio 17 Kft álltal felajánlott wellnes hétvége, 2 éjszakára 2 fő részére, félpanziós ellátással a pest közeli Ráckevén, a romantikus Kék Duna Wellnes hotelben.

YaffaWear

YaffaWear

A Yaffa (www.yaffawear.hu) magas minőségű Olasz, Spanyol anyagokból, és kellékekből készült  fürdőruha márkának köszönhetően, mindegyik lány egy sexy fürdőruhával lesz gazdagabb a legújabb kollekcióból, illetve a Jaffa különdíjasa szerepelhet az őszi fürdőruha katalógusban, ahol már megcsodálhatták a modellként befutott Polgár Ildit, és Keserű Nórit.

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu