Vettel a szezon átütemezéséről | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Vettel nem támogatja a szezon átütemezését

Vettel nem támogatja a szezon átütemezését

2011. március 3. csütörtök

A Forma-1 jelenlegi világbajnoka szerint sem az augusztusi, sem a novemberi időpont nem ideális a bahreini futam pótlására.

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel

A március elején összeülő Motorsport Világtanács legkorábban augusztusban, a nyári szünetet rövidítve, vagy novemberben, az indiai és az abu-dzabi futamok közé sűrítve pótolhatja a versenyt.

A Red Bull világbajnoka, Sebastian Vettel szerint egyik időpont sem ideális, ezért ő nem is pótolná a Bahrein Nagydíjat. Augusztusban ugyanis – amellett, hogy a háromhetes pihenőt is megszakítja – a hőmérséklet a 40°C-ot is meghaladja Bahreinben, ami rendkívül megterhelő az autóknak és a pilótáknak is.

Novemberben, vagyis a szezon végén pedig nem kellene egy újabb futamot betoldani a versenyek számának növelése miatt már amúgy is rendkívül sűrű versenynaptárba, ráadásul a vb-cím szempontjából valószínűleg sorsdöntő abu-dzabi és brazíliai futam előtti kéthetes szünet kárára. “A szezon vége amúgy is feszült minden versenyző számára, és már éppen elég verseny van”- nyilatkozta Vettel a Genfi Autószalonon.

Forrás: www.f1hirek.hu

Foto: AFP, RedBull.com

Címke: , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu