Vettel 2014-ig a Red Bull-nál marad | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Vettel 2014-ig a Red Bullnál marad

Vettel 2014-ig a Red Bullnál marad

2011. március 14. hétfő

Hétfőn a Red Bull bejelentette, hogy Vettel a csapatban versenyez a 2014-es versenyszezon végéig. Múlt évben, éppen 23 évesen, lett a sport valaha volt legfiatalabb világbajnoka elérve 10 pole pozíciót, öt győzelmet és 256 pontot a csapat RB6-os autójában.

“Az ok amiért a Red Bull Racing-nél maradok 2014-ig az az, hogy nagyon jól érzem magam a csapatban.” mondta a Red Bull hivatalos weboldalán hétfőn reggel. ‘Büszke vagyok, hogy a csapat tagja lehetek, és büszke vagyok arra amit eddig elértünk és amit együtt fogunk elérni.”

A német versenyzőt a Red Bull 1998 óta támogatja és végzőse a Red Bull Junior Csapatnak. Formula 3 és Formula BMW szezonok után Vettel 2007-ben mutatkozott be a Formula 1-ben beállva a sérült Robert Kubica helyére a BMW Sauber-nél, mielőtt bebiztosította magát a Toro Rosso ülésében ugyanabban a szezonban.

2008-ban, az első teljes szezonjában a Toro Rossonál, a sport legfiatalabb győztese lett egy lélegzetelállító versenyen az Olasz Nagydíjon.  A következő évben váltott a Red Bull ‘haladó’ RBR csapatára 2009-ben. Négy győzelmet ért el abban az évben, másodikként végezve a versenyzői bajnokságban, mielőtt azt megnyerte 2010-ben.

Vettel ismételten az ausztrál versenyzővel, Mark Vebber-rel áll rajthoz a Red Bullnál 2011-ben.

Forrás: www.formula1.com

Fotó: mibz.com

Címke: ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu