Véget ért az idei bajnokság! @ Tomracing Team | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Véget ért az idei bajnokság! @ Tomracing Team

2012. október 16. kedd

A pénteki napon, (12.-én) a Pannónia-ringen, lezárult az Országos Bajnokság idei sorozata, ami a 600-as, 750-es és 1000-es kategóriákat jelentette, valamint a K2 Road & Ride Kupa, szintén ezekben a kategóriákban.
Az Oxxo Energy Tomracing csapatának versenyzői mindhárom kategóriában képviselték a csapatot és a hideg ellenére várták a futamaikat.
Sajnos az időtervben többször is módosítások történtek, így néha kapkodások árán sikerült elérni, hogy mindenki élni tudjon az időmérés és edzés adta lehetőséggel.

A versenyeket az Országos Bajnokság 1000-es futama kezdte, ahol Juhász Dávid állt a rajtrácsra. Kemény csatát vívott, de sajnos a dobogóról lecsúszva a 4. helyen intették le.
A 750-esek szintén ebben a mezőnyben versenyeztek és az itt induló Dér Zoltánnak sikerült a 2. helyen célba érkeznie, így dobogóra állhatott.
Ezt követően a 600-as futam következett, ahol Kurucz Ferenc a 4., Péntek László az 5. helyet szerezte meg.
De a versenynap még nem ért véget, hiszen a K2 Road & Ride Kupasorozat versenyei következtek, ahol szintén indított a csapat versenyzőket.
Először a 600-as verseny ért véget, ahol Biel Richárd az 5. helyen ért a célba, majd az 1000-eseknél, Csutak Péter lett kategóriája 2. helyezettje.

A pénteki napon a verseny végén óvást nyújtott be a csapatunk, aminek sajnos a helyszínen nem lett megoldása. A Mams vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, mivel nem ment minden a szabályok szerint a versenynapon. Az Adrenalin H-Moto Team sajtóközleményét idézzük:

“A Superstock 600-ban aztán a futamot követően a motorosok többségének támogatásával egy versenyző óvást nyújtott be, ám többórás vita után ezt ugyan visszavonta, de csak annak ígéretében, hogy a Magyar Motorsport Szövetség kivizsgálja a versenyen tapasztaltakat. Egyelőre a kihirdetett végeredmény tekinthető véglegesnek, hiszen nem tudhatja senki, a MAMS vizsgálata milyen eredménnyel zárul majd.”
Mindenkinek köszönjük a biztatást és az egész éves támogatást!!!
Az összesített, év végi eredménylistával pedig hamarosan jelentkezünk!
Pár fotót mellékeltünk azoknak, akik nem lehettek jelen 🙂

Forrás: Tomracing.hu

Képek: Gridgirls.hu

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu