Trulli semmit nem tud a Petrov féle pletykákról | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Trulli semmit nem tud a Petrov féle pletykákról

Trulli semmit nem tud a Petrov féle pletykákról

2012. január 20. péntek

Érdekes spekulációk láttak napvilágot a Caterham F1 Team pilótafelállásának esetleges változásáról, ami egy újabb veterán versenyzőt érint, személy szerint Jarno Trullit.

Jarno Trulli ugyan érvényes szerződéssel rendelkezik a 2012-es idényre, ennek ellenére már nem az első alkalom, hogy az olasz versenyző bizonytalan helyzetéről cikkeznek. Legutóbbi hír, hogy Vitalij Petrov hét millió dollár ellenében kitúrhatja Trullit a helyéről.

A 37 esztendős veterán olasz mindenesetre semmit sem tud a Petrovval kapcsolatos spekulációkról, és ragaszkodik ahhoz, hogy szerződés köti a csapathoz.

Van egy szerződésem a Caterhammel, és ennyi. Semmit nem tudok a pletyákról. A csapat még semmit nem mondott nekem. Hétfőn megyek a gyárba üléspróbára, úgyhogy egyelőre részemről minden marad a régiben, egészen addig, amíg mást nem mondanak” – jelentette ki Trulli, és egyelőre nem is óhajt az esetleges F1 nélküli jövőről nyilatkozni.

Nem akarok a jövőről beszélni, Minden egyes alkalommal, amikor erről faggatnak, a számba akarják adni, hogy Nascarozni akarok, vagy 24 órás versenyeken indulni. De jelenleg az F1-ben vagyok, úgyhogy csak erről beszélek.

Az immár 16. Formula-1-es szezonjára készülő Trulli nehéz évet tudhat a háta mögött, így nem meglepő, hogy egy sokkal erősebb idényben reménykedik.

Azt várom, hogy jobban alakuljanak a dolgok, mint 2011-ben. Az alapok most még jobbak, hiszen még több tapasztalatot gyűjtöttünk. Bajnoki pontokért indulunk, mint ahogy tavaly is ez volt a célunk… Az emberek nem igazán tudják milyen nehéz mindent a nulláról kezdeni. Versenyeztem már például a Minardinál, de most ez sokkal nehezebb. Nem lehet hibázni, mert minden egyes hibának hosszú távú következményei vannak. Tavaly sokat fejlődtünk és nagyot léptünk előre annak ellenére, hogy ez nem volt igazán észrevehető.

Forrás: iRace.hu

Fotó: www.formula-one.speedtv.com

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu