Tomracing @ Hungaroring, 2012.06.08-10. | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Tomracing @ Hungaroring, 2012.06.08-10.

2012. június 12. kedd

Túl vagyunk a Hungaroringen rendezett hétvégi versenyeken, amit az oldalkocsis világbajnokság és az elektromos motorok, E-Power versenyekkel együtt rendeztek meg.
A Tomracing csapata már csütörtökön kiköltözött a Hungaroringre, ahol pénteken a szabadedzéseken már bemotorozhattuk a pályát.
Szombaton a K2 Road & Ride futamokon vettünk részt, ahol Biel Richárd, Papp Csaba a 600-as kategóriában, Csutak Péter pedig az 1000 cm3 motorok versenyén indult.

A 600-as rajtrácson közel 40 versenyző várta a rajtot, ahol Biel Richárd a K2 Road & Ride Kupa 9. helyén érkezett a célba, Papp Csaba egy kölcsön Hondával a 14. lett.
Csutak Péter a “nagyok” mezőnyében sajnos nem volt szerencsés, mert egy technikai hiba miatt a motorja gyújtásproblémákkal küzdött, így a verseny feladására kényszerült.

Vasárnap a Tomracing csapatát Juhász Dávid, Dér Zoltán, Vida Tibor és Kurucz Ferenc képviselte.
Dávid és Tibi az 1000, Zoli a 750, míg Feri a 600-as mezőnyben indult a dobogóért és a pontokért.
Mivel a versenyeket egy futamban bonyolították le, így igencsak sűrű lett a csapat programja.
Dávid a 3. helyről, Tibi a 10. helyről várták a rajtot, ami annyira jól sikerült, hogy Dávid a 2., Tibi a 3. helyen motorozott a rajtot követő első körben.
Sajnos egy súlyos baleset miatt a versenyt félbeszakították és teljesen új rajt következett a kényszerszünet után.
Ez talán Tibit sújtotta a leginkább, akinek így a szenzációs rajtja nem számított, hiszen ismét a 10. helyről kellett indulnia.
Neki ez nem jelentett problémát és a második rajtnál megismételve, sőt felül múlva előző rajtját, a rajtot követően elsőnek fordult el.
Sajnos ez nem tartott sokáig, így az 5. helyre szorul, amit a leintésig meg is tartott. Dávid a 2. helyen motorozott, amit sajnos nem tudott megtartani, így a dobogóról leszorulva a 4. helyen intették le.
A 600-asok között Feri jó formában motorozva végig szépen versenyezve a 3. helyen ért célba és így a dobogóra állhatott.
Dér Zoli sajnos pénteken, az edzésen elcsúszott, így a versenyen visszafogottabban hajtotta a 600-as Yamahát, amivel a 750-es mezőnyben indult. Mindezek ellenére Zoli a 4. helyen végzett a 750-es kategóriában.

Az alábbi linken a versenyről megjelent cikket olvashatjátok:
http://www.motorsportal.hu/motogp/hungaroring-k2-road-and-ride-osszefoglalo-c44972.html

Összességében nem lehet okunk a panaszra. A versenyzőknek gratulálunk az eredményekhez és a tisztességes helytálláshoz,
azoknak, akik velünk drukkoltak, azoknak köszönjük a biztatást!

Köszönet azoknak, akik mellettünk állnak:
Oxxo Energy Drink, Continental, Gridgirls.hu, Medioworks, DirtyDog, GeorgeDesign, Tissot, King Tony, Kerékcsere.hu, Artness, Joiner’s Pub, X-Bike, MyActionCam, MugenRace

Címke: , , , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu