Tervezd meg Button és Hamilton overálját a Magyar Nagydíjra | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Tervezd meg Button és Hamilton overálját a Magyar Nagydíjra

Tervezd meg Button és Hamilton overálját a Magyar Nagydíjra

2011. május 4. szerda

A Vodafone McLaren Mercedes immáron három évtizedes partnere, a Hugo Boss idén lehetőséget ad ügyes kezű és fantáziadús rajongók számára, hogy nagydíjról-nagydíjra megtervezzék Jenson Button és Lewis Hamilton overálját, melyet a két pilóta a szombati időmérő edzéseken ölt magára.

A Dress Me for the Finale (Öltöztess fel a fináléra) nevet viselő játék már a szezon elején elindult, és jelenleg éppen a Magyar Nagydíj fordulója zajlik. A Magyarországról, Ukrajnából és Lengyelországból érkező pályamunkákat május 19-ig fogadják.

A nyertes nem csak a kvalifikáción láthatja majd a pilótákon saját munkáját, de gazdagabb lesz 2db egész hétvégés Super Gold Tribün jeggyel is, valamint személyesen találkozhat a két versenyzővel. Az utazást és a szállást szintén biztosítja a csapat.

A szezon végén, novemberben a rajongók internetes szavazás keretén belül kiválasztanak egyet a győztes munkákból, és a szezonzáró interlagosi versenyen ezt viseli majd Hamilton és Button is.

Láss munkához!

Foto: hugoboss.com (web screenshot)
Forrás: formanet.blog .hu

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu