Szégyenlős szőke a nyeregben | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Szégyenlős szőke a nyeregben

2012. szeptember 19. szerda

A törékeny, visszafogott, szőke, szerényen mosolygó Rékából, első blikkre senki sem nézné ki, hogy motorozik. Pedig így van. Négy éves kora óta a kétkerekűek szerelmese, amit bátyjának köszönhet, aki a szülői féltés ellenére felültette a kislányt a nyeregbe. Ezzel meg is pecsételte a sorsát, legalábbis a hobbi tekintetében biztos.

Szégyenlős szőke a nyeregben

Szégyenlős szőke a nyeregben

Az interjúra is szexi motoros cuccban, sisakban és természetesen motoron érkezett!

Tavaly nyáron vette élete első járgányát, ami a szűk anyagi keret miatt csak egy robogó volt, de a szorgos gyűjtögetésnek köszönhetően most már egy enduro nyergében „száguldozik” a városban, természetesen ésszel!

Marcsi: A motorozás nem éppen egy nőies sport. Az élet más területén is megnyilvánul ez vagy azért csajos beállítottságú vagy?

Réka: Hát ez jó kérdés. Nem igazán vannak barátnőim, a fiúkkal mindig jobban megértettem magam. Fuvolázni tanultam, balettoztam, szívesen főzök otthon a páromnak, ugyanakkor műszaki beállítottságú vagyok. Imádom a párommal bütykölni a motorokat, közlekedés-gépészeti szakon végeztem a suliban. Simán el tudnám képzelni magam szerelőként mondjuk egy Talmácsi melletti csapatban. Ez azért nem túl nőies ugye?

Szégyenlős szőke a nyeregben

Szégyenlős szőke a nyeregben

 

Marcsi: Hát a balett és a motor elég különböző, de legalább elmondható, hogy sokszínű egyéniség vagy! Hogy kerültél kapcsolatba a gridgirl-ekkel?

Réka: Mivel minden érdekel, ami a motorozással kapcsolatos, a gridgirls.hu oldalát és híreit is követem. Amikor megláttam a motoros fesztiválra meghirdetett szépségversenyt, gondoltam jelentkezem, mert bár kicsit önbizalom hiányos vagyok, de érdekel a divat világa, és szívesen kipróbáltam volna magam a színpadon!

Szégyenlős szőke a nyeregben

Szégyenlős szőke a nyeregben

Marcsi: Igen, a szégyenlősségedre emlékszem! Nekem kellett téged rábeszélni, hogy gyere, mert egy nappal előtte írtál nekem,(megjegyzem furcsa paradoxon, hogy egy olyan email-címről melyben a huncutka szó szerepel ) hogy rájöttél még sincs ehhez elég merszed! Aztán pedig kiderült, hogy nincs mitől félned és besöpörted a közönségdíjat!

Mellékesen nem hiszem, hogy nem fordulnak az utcán utánad a pasik vagy nem kapsz visszaigazolást a szépségedre! A barátod nem dicsér eleget?

Réka: Szokott dicsérni, és büszke is rám, és érzem is, hogy szeret. Már két éve vagyunk együtt és a korkülönbség ellenére nagyon jól kijövünk. Egyébként ő is motorozik, úgyhogy tényleg sok a közös bennünk és jól megértjük egymást.

Marcsi: Azt mondják, hogy először neked kell elhinned magadról, hogy értékes és jó nő vagy, mert amíg te nem hiszel magadban, mástól hogy várod el? De kanyarodjunk vissza a témára. Ez volt az első ilyen megmérettetésed?

Szégyenlős szőke a nyeregben

Szégyenlős szőke a nyeregben

Réka: Egy facebook-on indított szavazáson elindultam, amit megnyertem, ezáltal bekerültem a Shox 2012-es katalógusba modellként. Ez mondjuk jó érzés volt és picit növelt az önbizalmamon! A képek annyira jól sikerültek, hogy még címlapra is kerültem!

Marcsi: Ha már a szépségversenyeknél tartunk, ha jól tudom jelentkeztél a most induló popsi-szépségversenyünkre is, amit jól tettél, mert tényleg csinos alakod van! Ez minek köszönhető? A jó géneknek, vagy sportolsz valamit?

A barátom csinálta a fotót, a Lupa szigeten készültek a képek! A balett előtt ritmikus gimnasztikáztam sokáig, de most nem sportolok úgy különösebben. Rengeteg energiám van, amit egyébként terepmotorozással és kutyasétáltatással próbálok elfojtani, de hamarosan újra szeretnék valamit sportolni is!

Marcsi: Sok sikert a továbbiakban, és akkor találkozunk még!

www.facebook.com/gridgirls.hu

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu