Don Juan Carlos gratulál a spanyol MotoGP versenyzőknek | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Don_Juan_Carlos

Spanyolország királya Don Juan Carlos fogadta a 2010-es Világbajnokokat

2011. március 2. szerda

A spanyol uralkodó személyesen gratulált Jogre Lorenzo-nak, Toni Elias-nak és Marc Márquez-nek a 2010-ben elért győztes eredményeikért  mindárom MotoGP Világbajnoksági kategóriában.

Don Juan Carlos Spanyolország királya fogadta a három spanyol motorost rezidenciájában a Zartuela Palotában, ahol személyesen gratulált a MotoGP Világbajnok Lorenzo-nak, a Moto2 címvédő Elías-nak és a 125cc Bajnok Márquez-nek a vendégek előtt, akik között ott volt a korábbi motoros Ángel Nietio is.

A hivatalos fotózás után Don Juan Carlos megbeszélést folytatott a trió eredményeirő a Spanyol Sportminiszter, Jaime Lissavetzky társaságában.

Az eseményen jelen voltak a palotában továbbá Albert Solar Sportigazgató, Joan Moreta a Motorszövetség Elöke, Ángel Viladoms a Katalán Motorszövetség Elnöke és Carmelo Ezpeleta a Dorna Sports Ügyvezetője.

Mind a Király, mind Asturias Hercege nagy figyelemmel követte a három motoros kiemelkedő évadját. Don Juan Carlos jelen volt a múlt szeptemberi Aragon GP-n, míg Don Filipe pedig az évadzáró valenciai futamon novemberben.

Forrás: www.motogp.com

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu