Sexy modellek a Csivava Majálison | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Sexy modellek a Csivava Majálison

Sexy modellek a Csivava Majálison

2011. május 17. kedd

Május 22-én vasárnap délután 13 órai kezdettel a római-parti Holiday Beach Hotel területét ellepik az állatbarátok. Az címlapokról, és rengeteg tv műsorból is ismert modell Kis Hegedűs Réka ötletén alapuló, és nevével fémjelzett Csivava Majálisra másodszor kerül sor!

Sexy modellek a Csivava Majálison

Sexy modellek a Csivava Majálison

A tavaly is nagy sikerrel zárult eseményt idén még több program szinesíti, különböző előadások, árusok is képviseltetik magukat.
A találkozón megcsodálhatják Börzsönyi Izolda festményeit, természetesen főszerepben a kutyusokkal, bemutatkozik a Cerberos kutyaiskola csivava-kommandója, lesz kutyaszépség és gyorsasági verseny. A győztesek és helyezettek stílusos díjakban részesülnek, akárcsak a tombola nyertesei. Kutya ruhabemutatót is láthatnak négylábú „manökenekkel”, és itt debütál Réka saját tervezésű csivavákkal díszített pólókollekciója, amit szintén ismert modellek mutatnak majd be. A férfi, női, és gyermek darabokat is tartalmazó rendhagyó kollekció darabjain , kedvezménnyel meg is vásárolhatják az érdeklődők a helyszínen. Az alkalmi modelleket, és gazdijaikat Bánovics Marcsi konferálja majd fel, a kifutón Bertók Mayát, Daniludisz Nikolettet, Kustánczi Liát is láthatják majd kedvenceikkel, és persze Réka és az ő szeme fénye Joey is felvonul majd!
A sexy modelleken kívül is számos sztárral, hírességgel találkozhat az ember a kutyusok gazdáinak sorában. A meghívottak között van Fekete Laci, Somló Tamás, Pirner Alma, Paksy Timi is!
A házigazda, és a zenei felelős szerepét a szintén büszke csivava tulajdonos Hamvai PJ vállalta el, akinek stílusosan Disco nevet viselő kedvencével is találkozhatnak majd!
Remélhetően az időjárás is kegyes lesz, mert ez a program már önmagában is kellemes kikapcsolódást ígér, gyerekek és felnőttek számára egyaránt!
A csatolt képgaléria fotóit Sulyok László készítette!
www.csivavamajalis.hu

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626618842305″]

Címke: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu