Pannónia-Ring - Phoenix Kupa - Honda Kupa - Suzuki GSX-R Kupa 2011 | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Pannónia-Ring - Phoenix Kupa - Honda Kupa - Suzuki GSX-R Kupa 2011

Pannónia-Ring – Phoenix Kupa – Honda Kupa – Suzuki GSX-R Kupa 2011

2011. június 20. hétfő

Az elmúlt hétvége sem telt el izgalmak nélkül a Pannónia-ringen. A motorozás már péntek reggel elkezdődött, amikor a Phoenix Kupa indulói tréningezhettek a pályán.

A délutáni versenyeken a csapat több pilótája is harcba szállt a kupákért. A Phoenix Kupa 600-as versenyében Biel Zsolt a dobogó tetejére állhatott! A szombati versenynapon a Honda Kupán Zsolt ismét nagy csatát vívott  és sokáig vezette a 600-as mezőnyt, de sajnos a lekörözött versenyzők miatti ritmusvesztés elég volt, hogy a megelőzzék, így a 2. helyen futott be. Az ezreseknél Csutak Péter képviselte a Tomracing csapatát, aki stabil motorozással a 3. helyen ért célba és így ő is kupát nyert a csapatnak!

A Márkák Harcában, a hatszázasok között ismét két versenyzővel képviseltettük magunkat, ahol Papp Csaba új motorral indult és ez egyben az első tesztelése is volt. Úgy látszik megérte a típusváltás, mert a még szokatlan Kawasakival is az 6. helyen futott be, csapattársa Biel Richárd előtt.

De még ezzel sem ért véget a szombat, ugyanis a Suzuki GSX-R Kupa futamára benevezett Rimai Roland, aki technikai okokból eddig kimaradt a versenyekből. Roland mindent beleadott és így a 750-es kategória győzteseként intették le a célban!

 

A vasárnap még izgalmasabbra sikeredett (ha lehetett még fokozni az előző napok izgalmait). Az Országos Bajnokság futamain a 750-esek között ismét Roland próbált bizonyítani, majd a 600-asoknál Péntek László állt rajthoz.

Roland a 750 kategória 2. helyén motorozott, amikor is technikai probléma miatt a 4. körben, kiállni kényszerült. Ennek azért sem örültünk, mert a versenyben vezető Greksa Attila elesett és így ez számunkra az OB 750-es dobogó első helyét jelentette volna. De ezen túllépve vártuk az OB 600 futamát, ahol a korábbi futamokon technikai gondokkal küzdő Péntek Lászlóért drukkoltunk. A délelőtt esősen telt, így a versenyzők időmérő futamai is esőben kerültek lebonyolításra, ahol a Laci a 2. rajtkockát szerezte meg Kovács Niki mögött.

A futamra elállt az eső és száraz pályára való gumikkal kezdték meg a versenyt, ahol nagyon jó rajtot véve Laci már az első körben szép előnyre tett szert. De nem lehettünk nyugodtak, mert ismét elkezdett esni és a versenyt piros zászlóval félbeszakították. Új rajt következett, amire mindenki a vizes gumikkal készült. Mire mindenki átgumizott, a nap kisütött és pálya száradni kezdett, ami ismét nem kis fejtörést okozott. A gumik miatti dilemma egészen a boxutca nyitásáig tartott, amikor is egy hatalmas felhőszakadás miatt, már nem kellett a pálya száradásáért aggódni. Lacinak (mivel még azt hittük, hogy félszáraz pályán lesz az új verseny) egy félig használt esőgumival szereltük a motorját.

Az új rajt is jól sikerült és Laci a vizes pályán is elkezdett elhúzni a mezőnytől. Kovács Niki a verseny második felében kezdett felzárkózni és ahogyan a használt gumi kezdett fogyni Lacinál, úgy érte be őt egyre jobban. A befutó nagyon szorosra sikerült, ahol 8 századdal ért be Laci, megtartva helyét Nikivel szemben.

Remélem a következő versenyeken is hasonló izgalmas versenyek és ilyen szép eredmények várnak majd ránk!!! 🙂

Miklósy Tamás – Tom
Tomracing Motorsport Team

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157627007294342″]

Címke: , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu