Miss Szeptember - Schindele Dóri | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Miss Szeptember - Schindele Dóri

Miss Szeptember – Schindele Dóri

2014. szeptember 13. szombat

Dóri az igazi nagybetűs NŐ megtestesítője. Természetes domborulatokkal teli alakjáról és kecsességéről az ókori lantművészek bizonyára ódákat zengtek volna. Emellett intelligens, csupaszív, szerény, mégis magabiztosságot sugárzó. Szelíd barna szemeivel észre sem veszed és már levett a lábadról. Hálát adunk, hogy a gridgirl-jeink között tudhatjuk.

Milyen a kapcsolatod a versenyekkel, a motorozással?

A motorozás és az autóversenyzés különösebben nem érdekel. A TomRacing csapatával baráti kapcsolatban állunk, így ha jelen vagyok egy versenyen, a személyes ismeretség miatt követem figyelemmel az eseményeket és nem a motorsportok technikai oldala miatt.

Mi volt az első fotózás, amin részt vettél és hogyan emlékszel vissza rá?

Amikor gimnázium után Budapestre költöztem, egy balett –társulatnál kezdtem táncolni. A tagokról készültek képek különböző táncos jelmezekben; később ezeket tudtuk vinni castingra vagy megrendelőkhöz, mint társulati portfóliót, egyszerűbb volt a kosztümök és stílusok bemutatása, könnyebb volt a felkérések egyeztetése.

Hogy kerültél a modell szakmába?

A fönt említett fotózás volt az első ’komolyabb’ fotózás, amin részt vettem, kedves emlék. Később az elkészült anyag elkerült több reklámügynökséghez, ahonnan az egyik felkeresett, majd nem sokkal rá egy modell ügynökség is, és ezután egymás után jöttek a megkeresések és munkák.

Sportolsz valamit? Mivel tartod magad karban?

Nagyon fontos számomra az egészség centrikus életmód, életvitel, nem kérdés, hogy sportolok-e. Négy éves koromban kezdtem táncolni, azóta a hétköznapjaim részét képezi a mozgás. Tánccal a mai napig foglalkozom, igaz nem mint aktív táncos, hanem mint oktató, egy belvárosi fitness központban (Color Millennium Fitness – Váci utca) tartok órákat 3 éve. Szabadidőmben jógázni, squasholni és body artra járok, valamint új kedvencem a csoportos órák mellett az egyéni súlyzós edzés.

Az étkezésre mennyire kell odafigyelned?

Aki fokozottan foglalkozik sporttal, figyel az egészségére, egészsége megőrzésére illetve külsejére, annak kitüntetett figyelmet kell fordítania a táplálkozásra. Ha van egy jó autód és étolajat öntesz bele benzin helyett, ne csodálkozz, hogy nem megy. Ugyan ez a helyzet a testünkkel, rossz étkezésből nem lesz megfelelő mennyiségű energiánk, a minőségről ne is beszéljünk. Nem lehetetlen napi 8-10 órás elfoglaltság mellett sem 100%-os fókuszt helyezni az étkezésre. Személy szerint nagyon szeretek főzni, kísérletezni a receptekkel, több táplálkozással foglalkozó online fórumot is követek, és ez a figyelem valóban kifizetődő, napról napra lehet látni, hogyan hálálja meg a testünk, bőrünk, hajunk a törődést; sportolással együtt pedig kumulálhatjuk az eredményeket.

Van e valami olyan szépségápolási praktika, amit szívesen bevetsz?

A mai generációnak már meg van a lehetősége választásra a táplálkozás és a szépségápolás terén is, az egészséges ételek mellett szívesen választok természetes alapanyagokból készült krémeket, szappanokat, magam is szívesen készítek 100%-os tisztaságú olajokból, vajakból krémet vagy hajpakolást.

Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?

A legjobban a mozgás kapcsol ki, az aktív pihenést preferálom. A különböző sportok mellett szeretek olvasni és filmeket nézni, főzni, képzőművészetekkel foglalkozni, kiállításokat és táncelőadásokat látogatni, valamint az alvás az örök kedvenc.

Mi az a tulajdonság, amit a legnehezebben tolerálsz az emberekben?

Birkaszellem, beszűkült látókör és motiválatlanság.

Ha öt szóval kellene jellemezni magad, mit mondanál?

Egészségcentrikus, motivátor, megfontolt, kritikus, mosolygós, kreatív, alkotó látásmóddal és nyitott gondolkodással.

Mi az az álom, ami még megvalósításra vár?

Saját lakás.

Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

Egészséges, és boldog családban élek, minden reggel mosolyogva kelek fel, tele vagyok új ötletekkel és energiával, szeretem a munkám és van időm a hobbijaimra.

Mik azok a tulajdonságok, amik az álmaid pasiját jellemzik?

Inspiráló személyiség, intelligens és művelt, gyakorlatias, nyitott gondolkodású, és közösek az érdeklődési köreink. Csak hozzám hasonló, aktív életet elő társat tudok magam mellé elképzelni. A külsőt illetően kevesebb preferenciám van, legyen nálam magasabb és sportos természetesen. Először a tekintet és a sziluett az, amit megnézek valakin.

plusz egy: Mit üzensz a gridgirls.hu olvasóinak?

Egy életed, egy tested és egy lelked van, te döntöd el, mit kezdesz vele. Ha úgy érzed a már kitaposott, vagy épp a mások által kijelölt út nem megfelelő számodra, akkor valószínű nem csalnak az érzékeid. Legyen mindig erőd és bátorságod megtenni a lépést a változás felé, ha nem vagy boldog a mindennapjaidban.  „A tanács az legtöbbször zsákutca. Hogy merre menj, a szíved majd megsúgja.”- Deniz

Címke: , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu