Miss Október - Bánovics Marcsi | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Miss Október - Bánovics Marcsi

Miss Október – Bánovics Marcsi

2014. október 10. péntek

Marcsit 2005-ben playmate-ként ismerhették meg, bár azt mondja ez csak egy állomása volt az életének, és sokkal színesebb egyéniség annál, mint hogy csak ez alapján ítéljék meg. A Kész átverés műsorban színészi tudását is megcsillogtatta, volt a Dumaszínház arca, és lelkes környezetvédő. Jelenleg Kínában dolgozik, irodai asszisztensként, ami mellett publikál a napibio.hu-n, megmaradt a gridgirls.hu arca is, és emellett saját blogját is lelkesen vezeti.

Milyen a kapcsolatod a versenyekkel, a motorozással?

Sokat dolgoztam hoszteszként, műsorvezetőként motoros rendezvényeken. Szerkesztem a gridgirls.hu facebookos üzenőfalát, tehát követem a híreket. De be kell valljam, én a kicsit nyugodtabb, és környezetkímélőbb sportok híve vagyok.

Mi volt az első fotózás, amin részt vettél és hogyan emlékszel vissza rá?

Esküvői katalógus fotózása volt. Csináltak nekünk szép sminket, kontyokat, ékszereket, és persze a ruhákat is felvéve aznapra hercegnőnek érezhettük magunkat.19 évesen ki is pipálhattam azt, ami minden kislány álma, hogy felpróbálhasson egy menyasszonyi ruhát.

Hogy kerültél a modell szakmába?

Fiatalon sokszor leszólítottak az utcán, hogy modelkedem-e, aztán egy fotós kérésére úgy döntöttem kipróbálom. Nem bántam meg, sok új élményt és tapasztalást adott.

Sportolsz valamit? Mivel tartod magad karban?

Jóga, spinning, futás, aerobick, edzőterem, minden jöhet. Évszaktól, hangulatomtól függ, de mindig mozgok valamit. Van, mikor nehezebben veszem rá magam, de ha nem sportolok, akkor hiányzik. Nem csak a külső miatt, az egészségünk, a csontjaink miatt is nagyon fontos, hogy az ember ne tunyuljon el. Ráadásul a mozgás boldogság hormont termel, ezért a hangulat is sokkal jobb egy kiadós edzés után.

Az étkezésre mennyire kell odafigyelned?

Sajnos nagyon. A kalóriákat 18 éves korom óta figyelem. Nőies típus vagyok, nem egy tipikus modell alkat. Egy betegségből fakadóan két éve glutén-mentes diétát kell alkalmaznom. Egyébként is fontos szerepet játszik az életemben az egészséges táplálkozás, tehát ezt a részét különösebben nem érzem lemondásnak.

Van e valami olyan szépségápolási praktika, amit szívesen bevetsz?

Nem vagyok a luxus kozmetikumok híve. A természetben minden megtalálgató, amit a luxusmárkák jó pénzért igyekeznek eladni nekünk. Saját készítésű arc és hajpakolásaim receptjeit a napibio.hu weboldalon megtalálhatja, akit érdekel. Egyébként imádok szaunázni, egészségesen étkezem, néha méregtelenítek, sportolok. Inkább a megelőzésre koncentrálok.

Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?

Olvasással, sétával, utazással, színházzal- önismereti előadások látogatásával, főzéssel, tartalmas beszélgetésekkel, jó emberekkel, családdal, barátokkal.

Mi az a tulajdonság, amit a legnehezebben tolerálsz az emberekben?

Azt a fajta rosszindulatot, ami kétszínűséggel párosul. Az irigységből fakadó gonoszságot, a kegyetlenséget, lelketlenséget, agressziót.

Ha öt szóval kellene jellemezni magad, mit mondanál?

Együtt-érző, toleráns, szellemes, közvetlen, kíváncsi, változékony, sokoldalú, sosem unatkozom. Jaj, ez már több is volt, mint öt. Hát igen, sokat beszélek. 🙂

Mi az az álom, ami még megvalósításra vár?

Óh, álmok jönnek-mennek, örök álmodozó vagyok. ( Olyannyira, hogy még a média suliba is erről írtam a felvételi esszémet. : http://www.banovicsmarcsi.hu/en-es-az-almaim/ )
Mindig van olyan, ami megvalósításra vár, de olyan is ami helyett új jött, és van ami az idők során valóra is vált. Talán mert gondolati szinten, ahogy egyre jobban kikristályosodott mit szeretnék, be is vonzottam. Van egy régóta visszatérő „álmom”, ahol egy kis Hostelt- kávázót vezetünk a párommal. Raklap bútorok, színes szobák, biciklik, házi lekvárok és sütemények az én receptjeim alapján. Béke, sok mosoly, kedvesség és figyelmesség az odalátogatóknak. Hogy ez otthon valósul e meg, az még nem tisztult le bennem. Egy kedves tengerparti kisvárosban is el tudnám képzelni. Ami viszont elérhetőbb közelségben van, és valóban régóta tervben van, egy új jóval komplexebb weboldal létrehozása, az egészség és a pozitív gondolkozás jegyében. Valami olyan, ami egy kis kapaszkodót, útmutatót ad ebben az elkurvult világban. Mosolyt csal, vagy éppen ötletekkel segít, egy jobb látásmódot mutat az élethez.

Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

Remélem, előrébb leszek az önismeret útján. Egészséges, kiegyensúlyozott, elégedett, sok szeretettel, és jó emberrel körülvéve. Valami olyat csinálok, amit szeretek, és ami nem csak az anyagi megélhetésemet biztosítja, de a lelki feltöltődést is megadja.

Mik azok a tulajdonságok, amik az álmaid pasiját jellemzik?

Inkább belső tulajdonságokat emelnék ki, mert a külső megfog, de a belső az, ami hozzá láncol. Fontos, hogy rendelkezzen érzelmi intelligenciával, legyen nyitott a világ dolgaira. Legyen figyelmes, kedves, őszinte, és legyen humora.

plusz egy: Mit üzensz a gridgirls.hu olvasóinak?

Azt, hogy minden nap találjanak legalább egy valamit, aminek örülhetnek. Minden nap egy új nap, új lehetőségekkel. A nehézségeink azért vannak, hogy tanuljunk belőle, és hogy, utána könnyebb legyen értékelni a jót. Becsüljék meg az apró örömöket, azokat is, amiket természetesnek vesznek. A ropogós ágyneműt, a napsütést, a madárcsicsergést. Mosolyogjanak többet. A barátokkal, családtagokkal együtt töltött időben, adjanak igazi figyelmet (ne a telefonjukat nyomkodják), mutassák ki a szeretetüket, és legyenek elfogadóbbak embertársaikkal. Most mondjam azt, hogy világbéke? 😛

Címke: , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu