Miss Február - Lakatos Viktória | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Miss Február - Lakatos Viki

Miss Február – Lakatos Viktória

2014. február 14. péntek

Buja, érzéki, közben pedig kislányosan bájos. Februári címlaplányunk Lakatos Viktória, nemcsak gyönyörű, de okos is. Sőt, a motorokat is imádja! Veszélyes párosítás nem-igaz? Ügyvédnek tanul, de ő nem egy doktor szöszi. Már csak gyönyörű sötétbarna hajkoronája miatt sem. Interjúnk a szépséges Vikivel. A gridgirls.hu naptárjában, ő Miss Február.

Milyen a kapcsolatod a versenyekkel, a motorozással?

A motorozás számomra egy időben hihetetlen nagy félelmet jelentett el nem tudtam képzelni, hogy én valaha is felüljek egy motorra, egészen addig amíg egy verseny alkalmával volt lehetőségem profi kezekben kipróbálni a száguldást. Azóta megszállott vagyok. Amikor lehetőség van szívesen felpattanok egy járgányra, természetesen nem egyedül.

Hogy kerültél a modell szakmába?

Az őszintét megvallva, magam sem tudom. Mint minden lány én is szerettem volna valahogy kitűnni a tömegből. Szerettem volna elérni, hogy felfigyeljenek rám az emberek.
Így jött a modellkedés. Jöttem , láttam, szerencsét próbáltam és azóta sem bántam meg egyszer sem, mert hihetetlen élményeket, emlékeket kaptam.

Mi volt az első fotózás, amin részt vettél és hogyan emlékszel vissza rá?

Az első fotózásom egy katalógusfotózás volt. Rettentően izgultam, hiszen profikkal voltam körülvéve és a legjobbat szerettem volna kihozni magamból. Szerencsére pár perc elteltével fel tudtam szabadulni és egy nagyon jó hangulatú fotózás kerekedett ki belőle. Sose fogom elfelejteni, a legszebb emlékeim közt őrzöm.

Sportolsz valamit? Mivel tartod magad karban?

Amikor csak tehetem, keményen edzem. Leginkább fitness és TRX edzéseket végzem. Bár nem küzdők súlyproblémákkal úgy gondolom a sport nagyon sok mindennek az alapja. A jó közérzethez, ill. a stressz jobb kezeléséhez elengedhetetlen, hogy fizikailag is terheljük a testünket.

Az étkezésre mennyire kell odafigyelned?

Az étkezésre úgymond sose kellett figyelnem elhízás szempontjából. Mindig is vékony típus voltam. Viszont az egészségem szempontjából elengedhetetlennek tartom a változatos vitamin dús táplálkozást, ill. a megfelelő folyadékbevitelt.

Van e valami olyan szépségápolási praktika, amit szívesen bevetsz?

Az alvás, ami nálam elengedhetetlen. Ha tehetem, akkor egy-egy fotózás vagy bemutató előtt is alszom pár órát, mert olyankor mindig picit megújulok.
Ezen kívül természetesen, mint minden nő én is szívesen kipróbálok mindenféle kozmetikai újdonságot.

Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?

Ha van egy kis szabadidőm általában a családommal és a barátaimmal vagyok. Nagyokat beszélgetünk és nevetgélünk, mindenki mesél ezt-azt. Ilyenkor lelkileg is feltöltődöm.

Mi az a tulajdonság, amit a legnehezebben tolerálsz az emberekben?

Fogós kérdés, talán a hazugságot tudnám kiemelni. Mivel őszinte embernek tartom magam általában a környezetemtől is ugyanezt várom el.

Ha öt szóval kellene jellemezni magad, mit mondanál?

Céltudatos
Kiváncsi
Őszinte
Lelkes
Megbízható

Mi az az álom, ami még megvalósításra vár?

A diplomám. Modell karrierem mellett nagyon nagy vágyálmom, hogy a Jog- és Államtudományok doktora lehessek, ami felé nagyon jó úton haladok.

Hogyan képzeled el magad tíz év múlva?

Amolyan igazi megfáradt hippiként, aki kipróbált mindent az életben és megvalósított mindent, amit szeretett volna.

Mik azok a tulajdonságok, amik az álmaid pasiját jellemzik?

Sose voltam az a típus, aki a szőke herceget várta. Én mindig az értékeket nézem.
Látnom, kell benne a gondoskodást, a figyelmességet, a jó humort, és a magabiztosságot.
Nagyon fontos, hogy közös céljaink legyenek. És, hogy ami nekem fontos az neki is az legyen.

plusz egy: Mit üzensz a gridgirls.hu olvasóinak?

Hogy továbbra is kövessék figyelemmel a gridgirls.hu-t és persze engem a Facebookon. 😛
És hatalmas puszi Mindenkinek 😉

Kattints a Premium Galéria megtekintéséhez

Címke: , , , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu