Kovács Niki: pódium itt is, ott is | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Kovács Niki: pódium itt is, ott is

2012. június 5. kedd

Katari sikere után Kovács Niki tovább szárnyal. Egy hét elteltével a leggyorsabb magyar motoros lány ismét dobogóra állhatott, ezúttal a magyar bajnoki értékelésben szerezte meg a harmadik helyet a Pannónia-ringen megrendezett versenyen. Az odáig vezető út azonban sok-sok akadállyal volt kikövezve.

Pannónia-Ring

Pannónia-Ring

A Hungaroring Sport Zrt. versenyzője végre a magyar bajnokság küzdelmeibe is bekapcsolódhatott. (Az első futamot anyagi okok miatt kellett kihagynia.)

A Pannónia-ringen megrendezett verseny egyúttal Alpok-Adria bajnoki forduló is volt, így igen népes és erős nemzetközi mezőny gyűlt össze a Sárvár melletti pályán.

Kezdetben az időjárás okozott fejtörést a versenyzőknek, ugyanis péntek és szombat reggel is vizes aszfaltra ébredt a depó.

Ennek megfelelően az első időmérőt is vizes körülmények között futották a Superstock600-as kategória indulói.

Délutánra felszáradt a pálya, így természetesen a második kvalifikáció eredménye adta ki a rajtrácsot.

Kovács Niki: „Pénteken egyrészt az időjárás, másrészt a borsos edzésdíjak miatt (30 percért 40 eurót kellett fizetni) csak egyszer tudtam edzeni. Szombaton szintén eső nehezítette az életünket, így a délutáni mért edzésre gyakorlatilag vakon mentem ki a beállításokat illetően. Ráadásul szerelő nélkül, nem túl jó ötlet egy kerékcserét is beiktatni, márpedig én ezt tettem. Nem szépítem, hibát-hibára halmoztam a nagy kapkodásban, ennek megfelelően életem egyik legrosszabb köridejét futva, szinte a mezőny legvégéről vártam a versenyt. 35 indulóból a 31. helyre kvalifikáltam magam. Ezen a ponton kedvem lett volna haza menni.”

Egy igazi versenyző azonban nem tesz ilyet, így természetesen Niki sem ment sehova, sőt egész este/éjjel és másnap reggel is a megoldáson törte a fejét. Utólag már azt is tudjuk, nem eredménytelenül.

A régi emlékek miatt (az utóbbi három évben kétszer is rajtbalesetbe keveredett itt) érthetően óvatosan kezdte a futamot, talán túl óvatosan is, így beletelt néhány körbe mire átrágta magát a mezőny végén, és elkezdhette a felzárkózást a középmezőnyhöz, valamint a harcot a magyar bajnoki pódiumért.

Újabb előzések következtek, miközben folyamatosan javította meg a versenyben futott leggyorsabb körét. Végül a 19. helyet szerezte meg a népes férfimezőnyben, harmadik magyarként célba érve.

Kovács Niki

Kovács Niki

K.N.: „Ezt a hétvégét és ezt a versenyt a sírból hoztam vissza, így nagyon örülök a harmadik helynek. Hatalmasat küzdöttem magammal, a motorral és persze a többiekkel. Ha gyorsabban átrágom magam a lassabbakon, előbbre is végezhettem volna, de ne legyünk telhetetlenek! Az azért sok mindent elárul, hogy a legutolsó körben futottam meg a legjobb időmet, ami ugyan elmarad a tavalyi legjobbamtól, de így is sikerült 2’01-es időt futnom. Csodálatos érzés volt ismét az első háromban végezni, ezúttal hazai pályán, a csapatom, a családom és a barátaim jelenlétében.

Ezúton is köszönjük mindenkinek a támogatást és a szurkolást.

Niki együttműködő partnerei: Pajzs Technológia, Dunlop, Déli Városkapu Kft., Hungaroring, Shoei, Bódis Exhaust System, Danger Bikes, Mike Airbrush, Fitness Factory, GiryaFit, GAS, Hajas Szalonok, Xtreme Lashes – Mammut, Celebshop.eu, L’oreal, Dent Elite, Tork, Pannónia-ring, Ciao Mario Étterem, Camera Kft, MyActionCam, Nyomtatas.hu

 

Szöveg és kép: Kovács Niki press

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu