Kohári Zoltán (Tomracing Motorsport Team) – Hungaroring – Drag Országos Bajnokság | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Kohári Zoltán (Tomracing Motorsport Team) - Hungaroring - Drag Országos Bajnokság

Kohári Zoltán (Tomracing Motorsport Team) – Hungaroring – Drag Országos Bajnokság

2014. október 7. kedd

A Tomracing Motorsport Team versenyzője nagy csatában nyert Sascha Pretzsch ellen

Kohári Zoltán: „Élvezetes volt a show a Hungaroringen!”

Fantasztikus versennyel zárult a Hungaroringen a Drag Országos Bajnokság. A záró forduló csúcspontja a többszörös magyar bajnok Kohári Zoltán és a santa pod-i Európa-bajnokságon második helyen végző Sascha Pretzsch összecsapása volt, melyet a nézők nagy örömére a Tomracing Motorsport Team versenyzője nyert meg.

Elégedetten mehet a téli szünetre Kohári Zoltán: a Tomracing Motorsport Team versenyzője a Hungaroringen rendezett Drag Országos Bajnokság hetedik, utolsó fordulójában felesleges kockázatott már nem vállalt, hiszen kategóriája bajnokaként érkezett a hétvégére, és nem szerette volna, ha valami baja történik a 2700 lóerős Camarójának, a Dragacsnak. Kohárit nagyon feldobta, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a szezonzáróra, és a kilátogató többezer ember nem is csalódott.

Nagyon élveztem a hétvégét, hiszen Saschával közösen sikerült egy komoly showt nyújtanunk a Hungaroringre kilátogató embereknek. Remek csatát vívtunk, amit végül nagy küzdelemben én és a Dragacs nyertünk meg. Az időeredményeimmel elégedett vagyok, hiszen ezen a tapadásmentes aszfalton ennél jobbat szinte nem lehet menni, ráadásul az utolsó bajnoki fordulóban már nem akartam semmilyen felesleges kockázatot vállalni. Az előzetes tervek szerint legközelebb március 28-án, Kiskunlacházán állok rajthoz, és a kategória bajnoki címe mellé jövőre az abszolút elsőséget is szeretném megszerezni. A 2015-ös, márciusi rajtig azonban még mindenképpen kiutazok az Egyesült Államokba, hogy az ottani tapasztalatok alapján még hatékonyabbá tehessük a Dragacsot” – fogalmazott Kohári Zoltán.

A Tomracing Motorsport Team csapatfőnöke szerint a rendezvény méltó zárása volt a 2014-es szezonnak, és bízik abban, hogy jövőre is közösen harcolhatnak a bajnoki címekért.

Nagyon örülünk annak, hogy Kohári Zoltán révén a Tomracing Motorsport Team nem maradt bajnoki cím nélkül. Most jöhet a pihenés, de hamarosan megkezdjük a jövő évvel kapcsolatos egyeztetéseket, bízom a közös folytatásban” – mondta Miklósy Tamás.

Fotó: Molnár Ádám – Pole Positions Communications Kft.

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu