Ken Block a szőkéket szereti | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
promo

Ken Block a szőkéket szereti

2012. november 21. szerda

Különleges és egyben rendhagyó élményben volt része nemrég legeredményesebb női motorversenyzőknek, Kovács Nikinek. Nem kisebb név, mint Ken Block, azaz a gymkhana koronázatlan királya autóztatta meg őt a gyorsulási versenyek európai szentélyében, Santa Podban.

Block_Niki_01

Block_Niki_01

Azoknak, akik Block gymhkana videói közül csak egyet is láttak, nem kell megmagyarázni, hogy miért ért fülig Niki szája még napokkal később is.

Amikor a Monster Gymkhana Grid szervezői meghívtak az eseményre, még nem sejtettem, hogy ekkora élményben lesz részem. Őszintén bevallom, nem mozgok túl otthonosan a drift és a gymkhana világában, így azt sem tudtam, hogy mire számítsak pontosan a hidegen és az esőn kívül.” – kezdte Niki az élménybeszámolót.

Angliában az esős időjárás valóban nem túl rendhagyó, de azon a bizonyos délutánon még a nap is kisütött Ken Block és társai (Vaughn Gittin Jnr, Liam Doran, Buttsy Butler, Terry Grant) bemutatójának idején.

A szörnyes energiaital természetesen nem csak parádézni hívta el a srácokat, hanem a Gymkhana Grid európai döntőjét is megrendezték két nappal később úgy az össz-, mint a hátsókerék meghajtású autók számára.

Block_Niki_03

Block_Niki_03

A kvalifikációs versenyek után ide már csak a legjobbakat hívták el, akik mind megküzdöttek egymással. A győztesek az 5000 eurós fődíj bezsebelése mellett a legjobbakkal, azaz Ken Block-kal és Vaughn Gittin Jnr-ral is összemérhették tudásukat a hordókkal, bójákkal, gumikkal kirakott, tűzijátékkal övezett pályán.

De vissza az élményautózáshoz!

Talán két éve láthattam Block első videóját, és nyilván valahonnan a földszintről kellett összeszedni az államat” – folytatta a motorversenyző lány.

Block_Niki_04

Block_Niki_04

Sosem gondoltam, hogy egyszer személyesen is találkozhatok vele (a 2010-es Le Mans-i MotoGP nagydíjon lecsúsztam róla, akkor be kellett érnem Slash-el, aki szintén a Monster Tech3 csapat vendége volt), azt pedig pláne nem hittem, hogy egyszer beülhetek mellé, és testközelből tapasztalhatom meg, hogy hogyan irányítja Ford Fiestáját.

Kicsit féltem, hogy a gyomrom miként reagál majd a 360 fokos fordulatokra, mert még a körhintán is képes vagyok rosszul lenni, de a görcsössé váló fülig érő vigyoron kívül semmi bajom nem esett. Elképesztő, hogy mennyire pontosan vezet…

Block_Niki_05

Block_Niki_05

No persze, az autó sem volt kutya. Korábban volt lehetőségem az új EcoBoost motorral szerelt Ford Focus-t kipróbálni, így volt némi elképzelésem az erejéről, de Block Fiestája természetesen „némileg” különbözött az általam hajtott járgánytól. Szó se róla szép munkát végzett a csapata az átalakítás során.

Természetesen később nem tudtam elnyomni az újságírói énemet sem. Ha már jelen lehettem a Monster-eseményen, ráadásul egy ekkora névvel is találkozhattam, muszáj volt interjút is készítenem vele, amit az Autósport és Formula Magazin decemberi számában olvashatnak majd.

Ízelítőként csak annyit, hogy „a szőkéket vagy barnákat szereted” kérdésemre, egyértelmű szőke volt a válasz…”

Ken Block első gymkhana videóját 2008-ban készítette el. Egy évvel később a második rész 2009. negyedik megnézettebb vírusvideója lett. A harmadik felvonást (amiben már egy Ford Fiestát hajtott) egy hét alatt több mint 7 millióan nézték meg, és egyelőre továbbra is ez a legnézettebb 47 millió letöltéssel. A legújabb, ötödik rész a debütáló hét legnézettebb videója lett, miután 24 óra alatt 5,1 millióan töltötték le.

Block_Niki_02

Block_Niki_02

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu