Jerezben bemutatkozott a Williams idei autója is | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Jerezben bemutatkozott a Williams idei autója is

Jerezben bemutatkozott a Williams idei autója is

2012. február 7. kedd

A 2012-es szezon első hivatalos kollektív tesztjének kezdete előtt húsz perccel, a Williams F1 Team is bemutatta 2012-es autóját, az FW34-et.

Sir Frank Williams csapata az utóbbi években a költségcsökkentés jegyében nem csinált nagy felhajtást új autójának bemutatójából. Ez idén sem volt másként, az FW34 első útjának megkezdése előtt, a boxutcában mutatkozott be néhány fotó erejéig a médiának.

A csapat két versenyzője, Pastor Maldonado és Bruno Senna közül, a 26 esztendős venezuelai próbálhatja ki elsőként a 2012-es konstrukciót, míg új csapattársára csütörtökön és pénteken kerül sor.

Az FW34 már az átalakult csapatstruktúra korszakában született meg, Mike Coughlan technikai igazgató, és Mark Gillan vezető mérnök irányítása alatt, illetve a Cosworth erőforrásokat – a legendás Williams-Renault partnerséget felidézve – Renault motorok váltották fel.

A Williams célja nem lehet más, mint hogy történelmének legsiralmasabb évét, a mindössze öt pontot eredményező 2011-es szezon emlékét maga mögött hagyja.

Sir Frank Williams: Elmondhatjuk, hogy a mai naptól a Williams F1 Team számára egy valódi újrakezdés következik. Új autóval, új versenyző felállásban, új motorral és új vezető személyzettel. Számos új partnerünk is van, akik az elmúlt hónapok során csatlakoztak hozzánk. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem őket, és őszintén kívánom, hogy élvezetes, és ami a legfontosabb, egy értékes élményben legyen részük velünk együtt. A csapat jó munkát végzett a gyárban a tél folyamán, és úgy érezzük, készen állunk a kemény csatára.
www.formanet.blog.hu

Foto: http://www.autoblog.gr

Címke: , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu