In Memoriam Day Motoros Nap 2012 | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
PlakátIMDs_Middle

In Memoriam Day Motoros Nap 2012

2012. július 12. csütörtök

Május 27-én a Krakkó-Zakopane útvonal dupla záróvonalas, egyenes útszakaszán egy brit rendszámú, jobbkormányos Volkswagen Polo áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy szabályosan haladó, Szlovákiába tartó tízfős magyar motoros csoporttal. A pünkösdi élményútról hazafelé hajtó, egymás után haladó tíz motorosból, a csoport első motorjának vezetője, egy 44 éves férfi és utasa, egy 40 éves nő – egy házaspár – a helyszínen életét vesztette, a harmadik áldozat, egy 58 éves férfi hajnalban a kórházban halt meg. Az elhunyt házaspár után két gyerek maradt árván, a harmadik szerencsétlenül járt motoros pedig már csak föntről nézheti szeptemberben születendő unokáját…”

Így kezdődött az előző cikkem, ami a tragédia után nem sokkal született.

Mint ahogy akkor megírtam, az árván maradt lányok megsegítésére indult egy kezdeményezés, ami egy augusztus végi, két napos fesztivál formájában fog kiteljesedni. Engem kértek fel a rendezvény háziasszonyának, sőt kicsit tovább is mentünk ezen a szerepkörön, és részt veszek a szervezési feladatokban, és a sajtóval kapcsolatos dolgokat is kézbe vettem, bár bevallom, most ismét nehezen találom a szavakat…

A rendezvény egyik szülő atyja, a motoros berkekben Dokypapa néven ismert Kiss János, személyesen is ismerte az áldozatokat, sokszor motoroztak együtt, sőt a sors iróniája, hogy az egyik áldozattal még névrokonok is. A szelíd motoros gondol a jövőre is, ezért ezt az összefogást szeretné évről évre folytatni, mert a tapasztalat szerint, sajnos minden évben vannak újabb és újabb rászorulók.

Az augusztus 24-25-ei két napos fesztivál helyszínéül a Budapesttől 40 km-re, Dorogtól 4 km-re található Csolnok szolgál majd. A festői fekvésű település, hegyekkel és erdőkkel van körülvéve, motorosok és kirándulók közkedvelt célpontja.  Legmagasabb pontja a Nagy-Gete hegy, amelynek gerincén vezet át az országos kék-túra nyomvonala.

A krosszpályára megálmodott esemény már most komoly hátteret tudhat magáénak.

A csolnoki önkormányzattól minden segítséget megkapunk és mindenki nagyon segítőkész, aki eddig hallott a kezdeményezésről. A helyi plébánia, egyébként lengyel származású katolikus papja, például szállást ajánlott fel azoknak a lengyel és magyar motorosoknak, akik Lengyelországból hazakísérték az áldozatokat!

A kiemeltebb támogatóink mellett, mint a nagy multú dán sörgyártó cég a Calsberg, a mindenki számára ismerősen csengő Unicum vagy a Pepsi, szeretnék  olyan apróbb figyelmességeket  is kiemelni, mint a helyi Vincze pékség, aki több kiló kenyeret ajánlott fel, az esztergomi Ottawa Hús Kft, akinek 50 kg húst köszönhetünk majd, a Noiret biliárdszalon és a Pollushof panzió ( http://www.pollushof.hu/ ) tulajdonosa aki ingyenes szállást biztosít a szervezőknek és a fellépőknek, a Prop-Tech  motorszervíz (http://www.prop-tech.hu/ ),  a Kék Duna Rádió és a Gridgirls.hu mint médiatámogató, a Parapark ( http://parapark.hu/ ), a P+K járműbolt, akiktől három bukósisakot kapunk, vagy a Pro Clean Kft ( www.proclean.hu ) akinek felajánlását, azaz több garnitúra ajándék motoros ruha tisztítását és impregnálását kapja majd meg a szerencsés kisorsolt.

Természetesen továbbra is örömmel fogadunk minden segítséget vagy felajánlást. Ezzel kapcsolatos szándékukat a szorad.karoly@freemail.hu email-címen jelezzék és kollegánk amint tudja, felveszi önökkel a kapcsolatot.

Külön szeretném kiemelni, hogy a rendezvényt nem csak motorosoknak szervezzük, szeretettel várunk minden érdeklődőt, nullától kilencvenkilenc éves korig. A szokásos motoros programok és a sörsátrak mellett, reményeink szerint a családok is megtalálják a nekik megfelelő elfoglaltságokat az Ugráló-vártól a Vidámparkig, a Stendup előadástól a Karaoke-ig.

A fellépők természetesen tiszteletdíj nélkül vállalták el a közreműködést, ami nagy szó ebben a pénzorientált világban, a nyári időszakban egy előadóművész esetében péntek illetve szombati napon pedig különösen.

A zenekarok tagjai szintén nagyon segítőkészek és tanácsaikkal, ötleteikkel ők is sokat tesznek a rendezvény sikeréhez. Hogy egy példát említsek: a Tankcsapda, bár egy előre lekötött fellépés miatt nem tud jelen lenni, de a zenekar honlapján licitálással lehet majd megkaparintani egy ereklyéjüket, aminek az összegét felajánlották a lányok számára.

A két napos fesztivál már meglévő fellépői a teljesség igénye nélkül: Alcohol, Armada, Bemuda, Benzin,Dinamit,Fight Club, Unisex, Nikelback, Noa Rock, Steel Orange, Ismerős Arcok, Kerozin, Historica, Kugli, Slamo, Omen, Luvegun, Helldriver, Ego Projekt, és sokan mások.

Műsorvezetők: Bánovics Marcsi és Rokker Zsolti

A belépő árai természetesen a családhoz futnak majd be, de ezt azt hiszem felesleges is megjegyeznem!

péntek: 1000-Ft

szombat: 1500-Ft

2 napos bérlet: 2000-Ft

Az első 100 megvásárolt kétnapos jegy mellé a Steel Orange ajándék CD-jével kedveskedünk, ami 2012-ben aranylemez lett és megtalálható rajta Ozzy Osbourne népszerű Dreamer című dalának átdolgozása is!

További és folyamatos információ a rendezvényről a hivatalos Facebook oldalon:
In Memoriam Day Motoros Nap

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu