Horner szerint Vettel-Hamilton pilótapárosításnál állandó lenne a tűzijáték | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Horner szerint Vettel-Hamilton pilótapárosításnál állandó lenne a tűzijáték

Horner szerint Vettel-Hamilton pilótapárosításnál állandó lenne a tűzijáték

2011. április 6. szerda

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner ismét megerősítette, hogy nem szándékoznak a közeljövőben ajánlatot tenni Lewis Hamiltonnak, a McLaren 2008-as világbajnokának. Horner ráadásul úgy véli, a Vettel-Hamilton párosítás nem lenne túl bölcs dolog.

A Red Bullt még a téli teszteken próbálták meg összehozni Hamiltonnal, meglovagolva Horner azon kijelentését, hogy Hamilton nem fog elviselni még egy sikertelen évet csapatánál. Az akkori találgatásokat, miszerint a brit pilóta esetleg az év végén átigazol az energiaitalosokhoz Webber helyére, mindkét fél cáfolta, sőt Lewis Hamilton egy interjúban abszolút lojalitásáról biztosította a wokingi alakulatot.

Most Horner Silverstone-ban, a felújított pályán tért vissza kicsit a témához, és elmondta, a Vettel-Hamilton pilótapáros valószínűleg komoly feszültségeket szülne csapaton belül, ugyan úgy ahogy az tapasztalható volt 2007-ben, az Alonso-Hamilton páros McLarennél való együttműködésnél.

„Nehéz azt megítélni, milyen lenne a két versenyző egy fedél alatt. Valószínű, általánossá válna a tűzijáték, mint ahogy azt láthattuk Lewis és Fernando Alonso között. Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi pilótafelállásunkkal, és majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.” – mondta Horner

Horner határozottan cáfolta azt a véleményt, mely szerint a jelenlegi páros nem egyenlő támogatásban részesülne.

„Ezek a fiúk pályafutásuk különböző szakaszában vannak, éppen ezért jól kiegészítik egymást. Tizenegy év a különbség Mark és Sebastian között, és az a különbség a tapasztalatok tekintetében rendkívül értékes. Lewis és Sebastian két olyan pilóta, akik egy két év különbséggel, még a karrierjük elején tartanak” – nyilatkozta Horner, aki azt hozzátette, hogy még nem lát előre, így azt sem tudja elképzelni, hogy a későbbiekben lehet-e együtt a Red Bullnál a két kiváló versenyző.

“Lewis egy rendkívül tehetséges versenyző. Nyilvánvalóan boldog a McLarennél. Természetesen, ha a Red Bullt szeretné majd vezetni, nem hagyja figyelmen kívül, hogy megfelelő legyen a saját kaliberéhez. Tudom, hogy több éves szerződés köti a McLarenhez, így egy ideig még náluk marad, ez bizonyos. Minden csapat-pilóta kapcsolat akkor működik jól, ha azonosak a célok, és álmok. Éppen ezért működik ez jelenleg jól nálunk, hiszen Sebastian már tizenkét éve van a Red Bullnál. De nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, ezt senki sem tudja” – zárta mondandóját Christian Horner.

Forrás: formanet.blog .hu
Foto: AP

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu