Fridge Budapest fesztivál @ GridGirls lányokkal | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Fridge Budapest fesztivál @ GridGirls lányokkal

Fridge Budapest fesztivál @ GridGirls lányokkal

2013. november 13. szerda

Helyszín: A hó show és a Hungexpo kiállítási központ ahol fedett csarnokokban, nem kell az időjárással törődni.  – Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10
időpont: 2013.11.21 – 2013.11.24

Újratöltve, egyedülálló show-val, Magyarországon először látható látványos trükkökkel robog tovább a Fridge sport kínálata. Átalakulásunk lényege, hogy a motorsportok kedvelőit is bevonjuk a főváros egyik legnagyobb téli rendezvényébe. Így a levegőben szálló akrobatika mellé már hang is társul, a ski-doo-k másnéven motoros szánok közreműködésével. Olyan hószánok érkeznek a versenyzőkkel Magyarországra a tengertúlról és Európa északi részéről, amelyek speciálisan erre az akciósportra vannak tervezve és átalakítva.
A verseny és egyben bemutató várhatóan nem mindennapi elemeket tartalmaz majd, hiszen X-Gamesről jól ismert versenyzők mérik majd össze tudásukat és bátorságukat hazánkban a leginkább freestyle motorcrosshoz hasonlító rendezvényen. Kidobók és hatalmas hóhegy épül eszközül a hószán ridereknek, hogy több méter magasban óriás supermanekkel, szaltókkal kápráztassák el a rendezvényre látogatókat.
Az ugrások a 30 métert is meghaladhatják, és minden ridernek 1 perce lesz arra, hogy bemutassa a legjobb ugrásaiból álló körét. Mindezek után este a “szokásos” hangulatú Fridge partyk zárják majd a versenyt. Jó fesztiválhoz mérten hazai és külföldi előadók igen szép sora szavatolja, hogy a téli hidegben is igazi fesztiválhangulatban bulizhassunk.

Idén a gridgirls hungary gyönyörű lányai is forrósítják majd a hangulatot! Gyertek, ezt vétek kihagyni!
https://www.youtube.com/watch?v=9RDzBfFetCo

További infók, és jegyvásárlás:  
http://www.sziget.hu/fridge/

Címke: , , , , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu