Forma 1 hivatalos Afterparty - Symbol | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Forma 1 hivatalos Afterparty - Symbol

Forma 1 hivatalos Afterparty – Symbol

2011. augusztus 5. péntek

Kovács Niki barátnőmmel elnéztünk vasárnap este a Symbolba, ahol immár harmadik éve rendezik a Forma 1 hivatalos afterpartyját.

Tulajdonképpen mondhatom, hogy hivatalból mentünk, mert én GridGirls-ezek, Niki pedig motorversenyző és motorsport újságíró, de persze ez azért nem igaz! A régi tapasztalataink alapján ezek többnyire azért jó bulik szoktak lenni, és idén sem mondhatnám, hogy rossz volt a kedvünk!

Mivel én aznap jöttem fel a Balatonról a Borregattáról, azt hittem alkoholra rá sem tudok majd nézni, de aztán rövidke rábeszélés után ( megbeszéltem önmagammal, hogy : egyszer élünk ) sikerült az agyamat, és a májamat át/ráhangolni az estére. Mondjuk igaz az igaz, ekkor már nem bort ittam!

A rendezvényt idén is nagy érdeklődés övezte. Viszonylag korán, nem sokkal tíz óra után értünk le, de a hely már tele volt. Forma 1 pilóták, a Lotus Ladys Cup versenyzői, rengeteg befolyásos és ismert ember döntött úgy, hogy ezen az estén itt vezeti le a hét feszültségeit.

Jelen voltak a komplett Force India csapat, tiszteletét tette Eddie Jordan is, és mint a híradásokból már tudhatjuk, jelen volt Ayrton Senna unokaöccse Bruno Senna is , sőt ha már jelen volt Kiss Ramóna fejét is elcsavarta.

A közel nyolcszáz Vip vendég idén három részre osztódhatott, vagyis három különböző szalag viselésével lehetett a termekbe bejutni. A „sima” terembe, stílusosan sétálójegyek megváltásával szinte bárki bejuthatott, de a Vip részbe már nem volt ennyire „olcsó” a bejutás.

A Vipbe nem lehetett belépőt vásárolni, sem hivatalosan, sem másként. „Aki oda be akar jutni, arra akkor születnie kellett, megvenni semmi pénzért nem tudja.”

Mivel mi tényleg szórakozni mentünk, a beszámolóm most csak ennyire korlátozódik.

Beszéljenek helyettem a képek! 🙂

Fotó:  Varga András, www.F1csatorna.hu

Címke: , , , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu