Fenékre gyúrnak a magyar celeblányok | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Fenékre gyúrnak a magyar celeblányok

Fenékre gyúrnak a magyar celeblányok

2012. április 4. szerda

Ami szép, azt meg kell mutatni – tartja a mondás. Megkérdeztük a sztárokat, ők melyik testrészükre a legbüszkébbek, mit tesznek közszemlére a legnagyobb örömmel.

A test bizony kényes kérdés. Főleg azoknál, akik rendszeresen magazinok címlapjáról és a tévé képernyőjéről köszönnek vissza.

Természetesen nem hanyagolhatják el a külsőjüket, mert megkopna az a varázs, ami körülveszi őket? De ki mire a legbüszkébb? Ennek a kérdésnek eredtünk utána és tettük fel a kérdést néhány magyar ismert embernek. Ők pedig készségesen válaszoltak is a kiskegyednek.
Bánovics Marcsi A fenekem “beérett” – Jó pár évvel ezelőtt még nagyon nem voltam megelégedve a popsimmal, amit nagynak tartottam. Ám ahogy teltek az évek, én is egyre nőiesebb akartam lenni, és rájöttem, hogy a kerek, formás popsi igenis szép. Ma már büszke vagyok a fenekemre, amiért sporttal is sokat teszek: lábsúlyzózom, biciklizem és jógázom. Annyira elégedett vagyok vele, hogy mikor pár kilót fogytam és eltűnt a popsim, kicsit meg is ijedtem.

Forrás: Kiskegyed

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu