És lehull a lepel, Kovács Niki | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
És lehull a lepel, Kovács Niki

És lehull a lepel

2011. március 23. szerda

Legutóbbi bejegyzésemben már futólag megemlítettem, hogy megvan az első interjúalanyunk.

Akkor nem akartam „ lelőni” a becses személy kilétét de már elárulhatom, a legeredményesebb magyar női gyorsasági motorversenyző:  Kovács Nikolett volt az első beszélgető partnerem a csajok a kormánynál rovatunkban.

A találkozást egy-két levélváltás előzte meg, melyben többek között felvázoltam: megtiszteltetésnek vennénk, ha ő lenne az első riportalanyunk. Mivel tudtam, hogy Niki hamarosan elutazik felvetettem a lehetőséget, ha esetleg nincs elég ideje nem szeretnénk alkalmatlankodni, maximum majd ő lesz a második akivel interjút készítünk. Válaszából már sejtettem, elég maximalista hölgyeménnyel állok szemben, ugyanis azt írta : „Szivesebben lennék Első! Az olyan jól hangzik!:)”

Egy csendes budai bevásárlóközpont kávézójában találkoztunk, és bár már szegről-végről ismertük egymást, arra mi sem gondoltunk, hogy annyira belefeledkezünk a beszélgetésbe, hogy  azt vesszük észre, már el is repült 2 óra, és mindkettőnknek rohannia kell tovább.

Találkozásunk másnapján én is, és rá pár napra Niki is elutazott  így a kész interjúra még kicsit várnotok kell. Addig  is mellékelek rólunk egy képet, ami a helyszínen készült kis nehézségek árán , ugyanis a hölgy akit megkértünk, hogy fotózzon le minket ahogy kézbe vette a fényképezőm azzal a lendülettel le is ejtette. Végül Niki telefonjával   sikerült megörökítenünk  a pillanatot, és utólag jegyzem meg a gépem is túlélte. ( ezúton is köszönöm a megmentését Niki kedves szerelő ismerőseinek)

Amint láthatjátok/olvashatjátok  a találkozó azon kívül, hogy jól éreztük magunkat több szempontból is eredményesen zárult.  Azóta Niki forró nyomon közvetít nekünk Katarból, a MotoGP 2011 szezonjának nyitóversenyéről, és az azt megelőző történésekről. Színes beszámolói mellett saját képeit is láthatjátok a versenyekről, és a  kulisszák mögül is!

Interjút teljes terjedelmében hamarosan olvashatjátok!

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu