Debreceni Motoros Fesztivál @ 2012 | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Debreceni Motoros Fesztivál @ 2012

Debreceni Motoros Fesztivál @ 2012

2012. május 16. szerda

2012. május 10-13 között a Hajdú Bihari Motorosok Egyesülete ( HBME ) szervezésében, megrendezésre került a második Debreceni motoros fesztivál.

A fesztivál helyszínéül, a tavaly már jól bevált, a Debrecentől 5 km-re levő Erdőspusztai szabadidő központ a Víg Kend Major ( www.vigkendmajor.hu ) szolgált.

A kilátogatók a rengeteg színes program ( iszapbirkózás, gumifüstölés, szkanderverseny, hangerőverseny, tatto/motor szépségverseny, íjászat, autóhúzó verseny) , és a színvonalas koncertek ( Lies, Blues Company, Pokolgép, Avató, Edda,Delta, Jumps Rock Band, Tequila Rock Band, Metal Drums) mellett, megcsodálhatták a szépségversenyre jelentkező lányokat is.

A tavaly elindult fesztivál szépe versenyt idén a www.gridgirls.hu-val karöltve szerveztük.

A versenybe bejutott szerencsésekre az interneten is lehetett szavazni ( katt a képekért ) ahol a www.gridgirls.hu különdíját Takács Anna söpörte be, magas szavazati fölénnyel.

A lányok péntek este, a koncertek között vonultak fel, forrósítva ezzel az amúgy lagymatagnak nem nevezhető hangulatot. Első körben a verseny egyik támogatója, a Jaffa külön erre az alkalomra kigondolt bőrbetétes sexy fürdőruháiban, majd a második felvonulás, és a díjátadás már a gridgirls ruháiban történt.

A díjakat, a tavalyi nyertes Dabasi Anikó adta át, akinek szépségét már sokszor megcsodálhatták a www.gridgirls.hu színeiben, sőt az idei Motoros fesztivál plakátjain is.

A zsűri, és a helyszínen résztvevő közönség szavazatai alapján is, az első helyezett Schindele Dóra lett, aki a Jaffa ajándékcsomagát kapta, és szerepelhet a következő őszi katalógusában, és divatbemutatóin. Közönségdíjat megosztva Kopócsi Réka és Schindele Dóra kapta.

A Go Girl gyönyörű karóráját, amit háziasszonyunk, az est műsorvezetője Bánovics Marcsi is viselt, Orosz Ramóna vihette haza.

A Pensio 17 kft felajánlásában a romantikus Ráckevei Kék Duna wellnes hotel ben Sventek Nikoletta tölthet el 2 éjszakát egy kísérőjével.

Köszönjük mindenkinek aki kilátogatott, aki pedig lemaradt, a galériában megnézheti a helyszínen készült képeket!

TOVÁBB A GALÉRIÁBA >>

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu