Csajos lakások, avagy én és a kézimunka | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Csajos lakások, avagy én és a kézimunka - TV2 Aktív

Csajos lakások, avagy én és a kézimunka

2011. augusztus 4. csütörtök

A napokban nálam forgatott a Tv2 Aktív stábja, csajos lakások témában.

Hétfő késő délután kaptam a telefonhívást, hogy másnap reggel jönnének az anyagot megcsinálni. Mivel a téma tetszett, nem tudtam nemet mondani, pedig a mögöttem levő hétvége elég mozgalmasan telt, cirka 15 óra alvással büszkélkedhettem..összesen. Túl voltam két nap Balatonon, ahol a Borregatta vitorlás versenyén vettem részt, majd onnan hazaérve a hétvégét lefolytottam egy lazának nem nevezhető vasárnap esti Forma 1 afterpartyval, hétfőn pedig 2-3 óra alvás után az Invitel embere keltett, hogy jött a vihar álltal megtépázott internetemet szerelni.

Szerintem még ki sem voltam józanodva, amikor este nekiálltam a bulira való készülődés, és az utazási romokat eltakarítani. Szerintem nők tudják mire gondolok, mi 2 napra is képesek vagyunk egy bőrönddel elmenni..Hát még ha az ember lánya vitorlázni indul, ilyen szeszélyes időben! Szóval igaz, hogy csajos lakás a téma, de azért mégse bugyik lógjanak mindenütt!

Az Aktív rajtam kívül belesett Szunai Linda, az idei Szépségkirálynő, és Voksán Virág playmate-dj lakásába is. Hozzám azárt jöttek, mert idézem :” nagy ezermester hírében állok”.

Nos, a csajos lakás nálam tényleg megállja a helyét.Imádok alkotni, gyűjteni, rendszerezni.Anyumékhoz is sokszor ha átmegyek, már pakolászok is.Vagy az illatszerei, vagy a fűszerei között rakok rendet, de imádok molyolni.

A színeket is nagyon szeretem, azzal szoktam viccelni a barátnőimnek, hogy akaratlanul, de még aerobick órán is képes vagyok az aznapi szettemhez színben legjobban illő labdát választani.:) Akkor a lakásomban nem figyelnék oda az ilyesmire?:) Még a Wc papírból, törölközőből, szalvétából, is képes vagyok az adott helységhez illőt választani.

Az is kiderült, hogy Virág is bolondja a lábbeliknek.Nos, stílusosan mondhatom “egy cipőben járunk”, mert én is nagy gyűjtőnek számítok!:)

Nos, akit érdekel, a videó itt nézheti meg.A címek elég viccesek, de hát mivel médiáról van szó meg sem lepődtem.:D:D:D

http://tv2.hu/aktiv/video/dugokat-gyujt-es-kezimunkazik-otthonaban-banovics-marcsi

http://tv2.hu/aktiv_extra_vagatlan/video/banovics-marcsi-lampabolond-vagyok

Címke: , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu