Button: Még nem tudjuk, mire vagyunk képesek | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Button: Még nem tudjuk, mire vagyunk képesek

Button: Még nem tudjuk, mire vagyunk képesek

2011. március 2. szerda

Kritikusan értékelte 2011-es versenyautóját a McLaren két pilótája. A technika sokat fejlődött, de bőven van még javítanivaló az autókon, derült ki beszámolóikból.

A szezonkezdés előtt lesz még dolguk a McLaren fejlesztőmérnökeinek, ha meg akarnak felelni Lewis Hamilton és Jenson Button elvárásainak. Hamilton szerint sokat fejlődött az autó a 2009-es mélyponthoz képest, amikor ugrált és három kerékre állt a kanyarokban, ráadásul alig volt leszorító ereje: “A korábbi problémák nagy részét kijavították, a tavalyi autóhoz képest is érezhetően javult a kezelhetősége, de a legnagyobb hiányossága még mindig a csekély leszorító erő.”

Az MP4-26 a téli teszteken sem szerepelt jól, a felmerülő problémák miatt kevesebbet vezethettek, mint tervezték. “Remélhetőleg még az első verseny előtt sikerül javítani az autón” – nyilatkozta Hamilton. “Amikor először vezettem az új autót, egyáltalán nem az volt az érzésem, hogy mindenkit lesöprünk vele a pályáról” tette hozzá.

Csapattársa, Button sem volt elégedett az első próbakörrel, de bízik benne, hogy a négynapos barcelonai teszt elegendő lesz a tapasztalatszerzésre. “Nem izgulok, szerencsére van még időnk, hogy a szokásos beállítások megváltoztatásával érezhetően javítsunk az autón” – fűzte hozzá. “Sajnos eddig nem vezethettünk annyit, amennyit szerettünk volna, ez meg is látszik a beállítások hiányosságain. Egyelőre még nem tudjuk pontosan, mire vagyunk képesek.”

Forrás: www.f1hirek.hu

Fotó: AFP

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu