Bertók Maya interjú @ Gridgirls.hu | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
bertok_maya_gridgirls_promo

Bertók Maya interjú @ Gridgirls.hu

2012. október 3. szerda

Az én generációmnak a Maja névről, első gondolatként többnyire Maja a méhecske, az édes rajzfilmfigura juthat eszébe. A mostani fiataloknak, főleg, ha ismerik a természetes szépségű, mosolygós Bertók Maját, már nem valószínű, hogy a dundi kis rovar az, akire erről a névről asszociálnak.

Marcsi: Mesélj picit nekünk, hogy kerültél be a szépségipar világába?

Maja: Olyan tizenhat éves lehettem, amikor apukám elvitt egy ismerőséhez, akinek volt egy modellügynöksége. Itt kipróbálhattam magam kisebb reklámfilmekben, fotózásokon és külön jó érzés volt, hogy saját zsebpénzzel rendelkeztem. Voltam műsorvezető is az M1 Vasárnapsziget gyerekműsorában. Aztán az iskola és a tanulás miatt volt egy kis pauza, de amikor megnyertem a Miss Winter című versenyt, újra bekerültem ebbe a forgatagba.

Aztán a Miss Hungary-n is elindultam, ami egy izgalmas kis kaland volt, jól éreztem magam. Pont a döntő előtt elkaptam egy légcsőgyulladást, ami kicsit megnehezítette a felkészülés utolsó napjait. Sok gyönyörű lánnyal keltem versenyre, de szerencsémre a zsűri engem talált erre a címre legérdemesebbnek, tehát nagy örömömre sikerült is megnyernem.

Marcsi: Azt szokták mondani, hogy ha valamiben sikeresek vagyunk, a csúcson kell abbahagyni. 23 évesen nyerted meg a szépségversenyek talán legrangosabbját. Fogunk még látni téged hasonló megmérettetésen?

Maja: Nem hiszem, hogy értelme lenne elindulnom másik versenyeken, ha esetleg nem nyerném meg, kudarc élményként élném meg és az biztos nem tenne jót az önbizalmamnak!

Marcsi: Meg szoktak ijedni a fiúk tőled vagy inkább imponál nekik a szépségkirálynő múltad!

Maja: Ez típus kérdése. Vannak olyan fiúk, akik nagyon magabiztosak és azt adják elő, hogy náluk jobb nem is létezik. Talán ők sokszor csak a kisebbségi érzésüket kompenzálják ezzel, nem tudom. Vannak, akik barátilag közelednek és ez sokszor megtévesztő, mert aztán kiderül, hogy titkon azért szeretnének többet.

Marcsi: És most foglalt a szíved vagy van esélyük, illetve ha igen kinek?

Maja: Most van valami kialakulóban, egyedül is vagyok meg nem is. Ami nekem például fontos az az egészséges táplálkozás és mivel én is sportolok, a páromtól is elvárom, hogy ő is figyeljen az ilyesmire. A másik, ami fontos, hogy rajtam kívül, szeresse a kutyámat is. Régen nagyon szerettem a fekete szemű pasikat, ők felkeltették a figyelmemet, de ma már nincs ideálom, csak legyen benne valami, ami megfog.

Marcsi: Hogy kell téged elképzelni a hétköznapokban? Hol lehet veled például összefutni?

Maja: Velem összefutni? Ha a bulik tekintetében nézzük: van, amikor abszolút sportcipős támasztjuk a pultot, van, amikor szeretek elegánsan felöltözve csinosan megjelenni, sőt van olyan is, amikor nem vágyom elmenni, csak ágyból tv-zni.

Ha a hétköznapokat nézzük: levelezőn csinálom a főiskolát, andragógiát tanulok. Sokat sportolok, van egy fitnesz asszisztensi képesítésem és már csak két hónap hiányzik, hogy meglegyen a Hot Iron edzői képesítésem. Szeretek barátnőzni is, a legjobb barátnőmnek nemrég született kisbabája, úgyhogy sok időt töltök náluk.

Marcsi: A nők, ha kisbaba közelébe kerülnek, elgondolkoznak a saját baba kérdésén. Tudom, te még fiatal vagy, de benned fejtett ki valamilyen hatást?

Maja: Alapból is családcentrikus vagyok és már régóta gondolkozom rajta. Volt egy hat éves kapcsolatom, már ott is szóba került. Van egy öcsém és egy húgom, sokat babáztam velük, úgyhogy ha most lenne valaki komoly, én simán el tudnám képzelni. Úgy érzem, hogy ha most lenne egy gyerekem, nem maradnék le semmiről.

Marcsi: A gyerekkel, és a családdal jár egy háztartás is. Hogy állsz a főzéssel például?

Maja: Nem azt mondom, hogy száz százalékosan mindent meg tudok csinálni, de szeretek főzőcskézni. Sok receptet anyumtól lestem el, de szeretem a konyhában kiélni a kreativitásom. Van, hogy eszem valahol valamit, és megpróbálom megcsinálni otthon!

Marcsi: Meg kell hagyni, a képeken nagyon jól mutattál a motoron, de ezen a fotózáson kívül van valamilyen viszonyod a motorokhoz?

Maja: Az előző barátom mögött sokat ültem motoron, neki volt egy Honda CBR-je amit én is vezettem többször is. A quad vezetését mondjuk picivel jobban élveztem, mert nem vagyok túl magas, sem súlyos alka, és a quadot nem kell megtartani, mint a motort. De mindegyik tagadhatatlanul élvezetes és izgalmas időtöltés!

Marcsi: Nagyon szépen köszönjük az interjút, és sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

TELJES GALÉRIA >

Címke: , , ,

Sidebar

Shopmanager.hu